SAMSUN'DA 30 AĞUSTOS KUTLAMA PROGRAMI

SAMSUN'DA 30 AĞUSTOS KUTLAMA PROGRAMI
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı, Samsun Valiliği ve OMÜ iş birliği ile Bulvar AVM'de hazırlanan dolu dolu bir programla kutlanacak.

Günümüzün popüler sokak sanatlarından biri olan ve duyguların duvar yazıları ve boyalarla aktarılması esasına dayanan Graffiti; Zafer Bayramına özel teması ile işlenecek olan workshop etkinliği ile meraklılarıyla buluşacak.  “Gençler Graffiti ile Atasını Anlatıyor” sloganı ile dikkat çeken etkinlikte, Türkiye’nin popüler mural sanatçılarından biri olan Atione ve OMÜ Prof. Dr. Metin Eker ve ekibi eğitmen olarak yer alacak. Programda herkes için spor federasyonu spor aktiviteleri gerçekleştirirken, DJ İnanç Seven performansı ile etkinliğe eşlik edecek. Çocuklar için ise, BB oyuncak atölyesi de 30 Ağustosa özel temalarıyla alanda olacak. Atatürk, Anıtkabir ve Türk Bayrağından oluşan ahşap bibloları çocuklara diledikleri gibi boyatarak bayrama katılımlarını sağlayacak. Bulvar AVM’den 50 TL ve üzeri alışveriş yaparak, alışveriş fişini atölyeye getiren herkese oyuncaklar ücretsiz olarak hediye edilecek.

30-agustos-zafer-bayrami.jpg

Ayrıca, meydan alanına konumlandırılacak olan Atatürk Hatırası fotoğraf platformu ile de ziyaretçiler anlamlı  fotoğraflar çekebilecekler.  Etkinlikler;  Atatürk ve silah arkadaşları, TBMM, Atatürk Anıtı ve Eski Samsun temalı eserlerden oluşan sergi ile taçlandırılacak. İzdüşüm tekniği ile oluşturulan sergide 20 adet eser sergilenecek.  Etkinlikler Grup Dalgakıran’ın akşam konseri ile devam edecek. Samsun’un sevilen gruplarından biri olan Dalgakıran ekibi, özel repertuarları ile 19:30’da sahne alacaklar. 30 Ağustos Cuma günü 13:00 –21:00 saatleri arasında gün boyu devam edecek etkinliklere tüm Samsunlular ücretsiz olarak davetlidir.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.