SAMSUN'DA 19 MAYIS'TA 19 OK!

SAMSUN'DA 19 MAYIS'TA 19 OK!
Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Geleneksel Okçuluk Grubu, Geleneksel Türk Okçuluğu bölge yarışmasını tamamladı.

manset-1-008.jpg

Milli Mücadele'nin 100. Yılı faaliyetleri kapsamında, 19 Mayıs 2019 Pazar günü Samsun Okçuluk Salonunda düzenlendi. Geleneksel Türk Okçuluğu bölge Yarışmasına 9 Eğitim Kurumundan ve 4 İl’den toplamda 65 Kemankeşin katılımıyla gerçekleşti. 3 Seri ayakta 5'er ok, 1 Seri çökerek 4'er ok atarak, Milli Mücadele'nin 100. Yılı, 19 Mayıs 1919 Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Ok olarak yarışıldı.

manset-5-001.jpg

24 Madalya, 8 Kupa
Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Geleneksel Okçuluk Eğitmeni Recep Şengül yaptığı açıklamada;  ‘’Geleneksel Okçuluk yarışmamızı 8 ayrı kategoride gerçekleştirdik. 24 sporcumuz kategorilerine göre yarışmada ilk üçe girerek madalya almaya hak kazandı. Takım olarak ise; Minik Erkeklerde Atakum Açı Okulu, Minik Bayanlarda Atakum Mektebi Cihan İlkokulu, Yıldız Erkeklerde Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, Yıldız Bayanlarda İlkadım Şehit Burak Zor İmam Hatip Ortaokulu, Genç Erkeklerde İlkadım TOBB İlyas Kılıç Çok Programlı Anadolu Lisesi, Genç Bayanlarda İlkadım Emine Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Büyük Erkeklerde Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Sporcuları ve Büyük Bayanlarda Samsun Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Öğrencileri 1’inci olarak Kupa almaya hak kazandı. Yarışmamıza desteklerinden dolayı, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu beye ve İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan beye teşekkür ederiz. Yarışmaya katılan tüm kabzadaşlarıma teşekkür ediyor, eğitim, öğretim ve diğer yarışmalarda da başarılar diliyorum. Başarılı olan kabzadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.  

manset-2-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.