SAMSUN’A BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

SAMSUN’A BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: “2002’den beri süregelen istikrar, bu eserlerin ortaya çıkmasındaki en önemli unsurdur”

5 MİLYON TL'YE MAL OLDU
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’a yaptığı önemli yatırımlar arasında olan Atakum Gençlik Merkezi açıldı. 5 milyon TL’ye mal olan tesisin açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “2002’den beri AK Parti hükümetlerinin ortaya koymuş olduğu istikrar, birliktelik ve beraberlik bu eserlerin ortaya çıkmasındaki en önemli unsurdur” dedi. Atakum’da hizmete giren gençlik merkezinin açılışında bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç, “Burada açılışını yaptığımız bu güzide gençlik merkezi, Atakumumuz’un çok değerli bir noktasında hizmet verecek. Burada, yaklaşık 5 milyon TL’ye  mal olmuş Karadeniz sahilinde bir gençlik merkezinden bahsediyoruz” dedi.

BAKAN KILIÇ'TAN CUMHURBAŞKANI'NA ÖVGÜ
Atakum’daki gençlik merkezinde Taha Akgül gibi ve Hüseyin Emre Sakçı gibi gibi değerli sporcuların gençlere yol gösterecekleri, çok farklı aktivitelerin yapılabileceği bir mekan olacağına vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, şöyle dedi: “Bu hizmetlerin gerçekleşmesi için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ama 2002’den beri AK Parti hükümetlerinin ortaya koymuş olduğu istikrar, birliktelik ve beraberlik bu eserlerin ortaya çıkmasındaki en önemli unsurdur. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2002’de başlatmış olduğu AK Parti devriminde bu zihniyetin buraya gelmiş olması, bu muhteşem tesisin açılışını yapmaya getirdi bizleri.”

"TESİSLEŞME HAMLEMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ"
Bakan Çağatay Kılıç, dün İlkadım’da Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin temelini attıklarını hatırlatarak, “İnşallah onu da en kısa süre içerisinde bitireceğiz. Orada da buradaki gibi sporcu yetişmesine imkan verecek olan salonlarımız var. O Türkiye'nin en büyüğü olacak” dedi. Trabzon'da düzenlenen AK Parti mitingine katılmadan önce yine Atakum’da olimpik yüzme havuzunun açılışı yaptıklarını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, “Türkiye'nin dört bir yanında tesislerimiz açılıyor, temeller atılıyor. Sayın Başbakanımız bugün Van'da Nur Tatar Spor Salonu’nu açacak. İnşallah Türkiye'nin dört bir yanında tesisleşme hamlemizi tamamlayacağız” şeklinde konuştu. “Önemli olan sadece tesis yapmak değil, tesis bunun fiziki imkanıdır, bunu yapmak görevimiz” diye konuşan Bakan Çağatay Kılıç,  bu tesislerin kullanımının önemine değindi. Tesislerin kullanımı konusunda, bürokrasiye, federasyonlara, antrenörlere ve sporculara büyük görevler düştüğünü söyleyen Bakan Çağatay Kılıç, “Bu imkanları sonuna kadar kullanacaklarına ve Türkiyemiz’i, bayrağımızı uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.