SAMSUN'A 3 PUANDAN BAŞKASI YALAN!

SAMSUN'A 3 PUANDAN BAŞKASI YALAN!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışında lider Keçiörengücü'nü 2 puan arkasından takip eden Yılport Samsunspor, ligin 30.haftasında yarın saat 15:00'de Sarıyer'i konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da Keçiörengücü karşısında oldukça kritik iki puan bırakan kırmızı-beyazlı ekip, yarın şampiyonluk yolundaki bir diğer rakini Sarıyer ile 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadele 1-1 berabere bitmişti.

jjjjjjjjjjjjjjjjjj.png

İÇ SAHADA BERABERLİK YOK
Yılport Samsunspor bu sezon 19 Mayıs Stadyumu'nda oynadığı 14 maçtan 12 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ayrılırken hiç berabere kalmadı. Bu maçlarda rakip filelere 27 gol atıp kalesinde 8 gol gören Yılport Samsunspor'un 19 Mayıs karndesinde 36 puanı bulunuyor. Ligin ilk devresinde deplasmanda konuk olduğu Sarıyer ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, hem ikili averajda öne geçmek hem de şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

jjj-001.png

DEPLASMANDA ÜÇ MAĞLUBİYET
Ligde 60 puanla dördüncü sırada bulunan Sarıyer, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 mücadelede 9 galibiyet ve 2 beraberlik alırken 3 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırırken 12 kez ise kalesinde gole engel olamadı. Deplasman karnesinde 29 puanı bulunan İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Bayrampaşa karşısında 0-2 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara almıştı.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.png

DÜDÜK DOMAN'DA
Yılport Samsunspor'un pazar günü Sarıyer ile oynayacağı mücadelenin hakemi Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Eskişehir bölgesi B Klasman hakemi olan Turgut Doman maçı yönetecek. Doman'ın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal, Ali Can Alp üstlenirken Muhammetali Metoğlu ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Doman, son olarak Spor Toto 1.Lig'de 2 Nisan'da oynanan Kardemir Karabükspor - Adanaspor mücadelesinde görev almıştı.
Soner Süren
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.