SAMSUN ZİHNİ ABİ’Yİ SEVDİ

SAMSUN ZİHNİ ABİ’Yİ SEVDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, kısa bir süre içerisinde farkını göstererek Samsunluların sevgisi kazanmayı başardı. Başkan Şahin “ Biz, Samsun olarak büyük bir aileyiz, sevgiyle birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve gelir gelmez tüm ilçeleri ziyaret etti. 17 ilçenin belediye başkanı ile bir ve beraber oldu. Her akşam toplu iftar yemeklerine katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Ramazan ayı nedeniyle sahurda vatandaşlarla buluşan Başkan Şahin, toplumun her kesimine ziyaretlerini sürdürdü. Saathane'de esnafları ve pazar yerlerinde pazarcılar ile gittiği her ilçede vatandaşları ziyaret ederek takdir topladı. Başkan Şahin, belediyeye ziyarete gelen sivil toplum kuruluşları ile birlikte olarak istişarelerde bulundu. Samsunsporun şehrimizin markası olduğun ve gereken desteğin yapılacağını söyledi.

İstanbul’da Samsun derneklerine ziyaretler yapan, Samsunspor Çalıştayı ve genel kuruluna katılan Zihni Şahin, basın mensuplarıyla da iftarda bir araya geldi. İlçelerde iftar ve sahur programlarına katıldı. İlçelerde tesis açılışlarını gerçekleştirdi. Çalışma alanlarını ziyaret etti. Kısacası Zihni Şahin, Samsun’da halkla buluşmaya devam etti. Kısa sürede Samsunluların sevgisini kazandı. Samsun “ Zihni Abi’yi “Sevdi.

MAKAMLAR İNSANIMIZA HİZMET ETMEK İÇİNDİR

Başkan Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu güne kadar yaptığı çalışmalar ile planları ve projeleriyle ilgili şunları söyledi: "Belediyeler doğumdan ölüme kadar insanlarımız içindir. Amacımız insanımıza hizmet etmektir. Bu hizmeti yaparken insanlarımızla birlikte olmak, aralarında bulunmak gerekir. Hemşerilerimizle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Hemşerilerimin mutlu ve hüzünlü günlerinde birlikte olmaya mutluluk ve acılarını paylaşmaya devam edeceğim. Bu bizim insanlık borcumuzdur. Hemşerilik hukukumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışın insanı oldum. Böyle olmaya devam edeceğim.

KOLLEKTİF VİZYON VE ORTAK AKIL

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eski belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz çok önemli hizmetler yaptı. Samsunumuz güzel günler gördü. Yarınlarımız daha da güzel olacak. Hemşerilerimiz ile birlikte Samsunumuzu daha ileriye taşıyacağız. Bunu yaparken bilim ve teknolojiden faydalanacağız. Siyasi irademiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, mülki idare kademelerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımız, üniversitemiz, bilim adamlarımız, muhtarlarımız ve toplumumuzun her kesimi ile istişare içerinde olacağız. Gençlerimizle buluşacağız. Üniversite öğrencilerimizle fikir alış verişinde olacağız. Kollektif vizyon ve ortak akıl ile hareket edeceğiz. Toplumumuzu ilgilendiren problemlerde çözüm için problemin kaynağında istişare içinde olacağız. Problemleri çözüm yolunda birlikte hareket edeceğiz. “ dedi.

19 MAYIS 2019, MİLLİ MÜCADELEMİZİN BAŞLANGICININ 100'ÜNCÜ YILIDIR

Başkan Şahin: “ Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk kurtuluş savaşımızı, bağımsızlık mücadelemizi 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlattı. Biz 19 Mayıs ve kurtuluş şehriyiz. 19 Mayıs 2019 tarihinde bağımsızlık mücadelemizin 100.yılını kutlayacağız. Bunu Samsunumuza layık şekilde yapacağız. Bu vesileyle Büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Samsunumuzu güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz.” Diyerek konuştu

17 İLÇEMİZİ KUCAKLIYORUZ

Samsunumuz 17 ilçemiz ile bir bütündür. Çünkü biz, Samsun olarak büyük bir aileyiz. 17 ilçemizi de kucaklıyorum. Tüm problemlerini çözmek için çalışacağız. Bunu yaparken ilçe belediye başkanlarımız ile bir ve beraber olacağız. Çözülen her problem benim mutluluğumdur. Halkımıza hizmet etmek büyük bir onurdur. RABBİM bunu bize nasip ettiği için şükrediyorum. Halkımızın teveccüh ve desteklerine teşekkür ediyorum. Biz, Samsun olarak büyük bir aileyiz anlayışı ile sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Samsunumuz için bir vizyon ortaya koyacağız. Kısa bir süre içerisinde halkımıza katkı yapacak önemli çalışmalarımız olacaktır. “dedi

GÜLSAN SANAYİ SİTESİNDE MAĞDURİYET OLMAYACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i Samsun’un kanayan bir yarasına el atarak Gülsan Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.  Esnafa yeni yer yapılmadan taşınmanın olmayacağını söyleyen Başkan Şahin, "Esnafımızın içi rahat olsun, yeni yer ayarlanmadan buradaki dükkanlarınızdan çıkarılma işlemine başlanılmayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Burada kimse mağdur edilmeyecek. Belediyenin daha önceki satın aldığı yerler dahi yıkılmayacak. Herkesin gönlü rahat olsun" dedi. Esnafın kafasındaki soru işaretlerini silen Şahin'e, vatandaşlar alkışla karşılık verildi. Esnafın mutluluğu ile sona eren toplantıya Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı (SMSO) Eyüp Aydın ve oda yönetimi, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, Samsun Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel sekreter yardımcısı Fikret Vatansever ve çok sayıda esnaf katıldı.

BUGÜN GÜZEL, GELECEK DAHA DA GÜZEL OLACAK OLACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarında “ Bugün güzel gelecek daha da güzel olacak” dedi. Başkan Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Samsunumuz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Trafik, istihdam, turizm, çevre, spor kısacası her alanda çalışmalarımız ile daha güzel bir geleceğe ulaşacağız. Samsunumuz için yapılanları 17 ilçemizde de daha ileriye taşıyacağız. Bu vesileyle Samsunumuza hizmet etmiş olan tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, personellerimize, siyasilerimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, kanaat önderlerimize, bürokratlarımıza, basınımıza, muhtarlarımıza, her kesimden insanlarımıza teşekkür ediyorum. Vefat etmiş olanları rahmet ve şükranla anıyorum.” Dedi.

Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum