SAMSUN YÜRÜDÜ!

SAMSUN YÜRÜDÜ!
Samsun'da Sosyal Medya üzerinden iletişime geçen vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak teröre lanet yürüyüşü düzenledi.

Bir parti ya da gruba mensup olmayan büyük kalabalık coşkulu bir şekilde sloganlar atarak Cumhuriyet Caddesi'nde yürüdü.

5 BİN KİŞİ YÜRÜDÜ
Hafta başından itibaren Sosyal Medya üzerinden yapılan çağrı üzerine Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi, ellerinde Türk Bayraklarını dalgalandırarak "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganlarını atarak yürüyüşe geçti.

KAHROLSUN PKK
Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte bölücü terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar atıldı. "Meclis'te PKK istemiyoruz", "Kahrolsun PKK" sloganları atan topluluğa evlerinin camlarından dışarı sarkan ve yolda yürüyen vatandaş büyük ilgi gösterdi ve alkış tutarak destek verdi.

İSTİKLAL MARŞI
Cumhuriyet Caddesi yürüyüş güzergahında üzerinde olan Samsun'un simgesi olan Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Dağlıca ve Iğdır'da toprağa düşen şehit asker ve polislerin adının okunması esnasında "Burada" sesleri caddede yankılandı. Onur Emirza  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.