SAMSUN YELKEN KULÜBÜ İKİ ANLAMLI ETKİNLİĞE İMZA ATIYOR

SAMSUN YELKEN KULÜBÜ İKİ ANLAMLI ETKİNLİĞE İMZA ATIYOR
Samsun Yelken Kulübü, (SYK) 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında iki anlamlı etkinliğe imza atıyor. Yelken Kulübü, üç ayrı spor dalında turnuva organize ederken, Optimist ve lazer il birinciliği yarışlarına da ev sahipliği yapacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları tüm yurtta coşkulu ile devam ederken Samsun Yelken Kulübü, kutlamalar kapsamında iki önemli etkinliğe imza atıyor.  Yelken Kulübü, gençlik haftası kutlamalarında çiftler tenis, sokak basketbolu ve ayak tenisi gibi üç ayrı spor  turnuvasının startını verdi. SYK, Federasyon faaliyet programında yer alan önemli bir organizasyonu da başlatıldı.

manset-6-003.jpeg

11 SPORCU BOY GÖSTERİYOR
Yelken sporunda farklı kategoride elde ettiği başarılarla  önemli bir konumda bulunan Samsun Yelken Kulübü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaşamını yitiren kurucu üye İbrahim Kurtoğlu anısına organize edilecek olan 11 sporcunun mücadele edeceği 19 Mayıs Optimis ve Lazer yarışlarına da ev sahipliği yapacak. İki gün sürecek olan yarışma bugün sona erecek.

manset-3-006.jpeg

Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.