SAMSUN' UN GURURU DÜNYA 1. Sİ VE 2. Sİ SPORCULAR

SAMSUN' UN GURURU DÜNYA 1. Sİ VE 2. Sİ SPORCULAR
15-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İtalya'nın Venedik kentinde (Jesolo) yapılan WAKO Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Millî Takımımız 5 altın, 9 gümüş ve 15 bronz olmak üzere toplamda 29 madalya kazandı

OMÜ İnternet sayfası ile Samsun İlkadım Belediyesi ve sosyal medya paylaşım internet sayfasından yapılan açıklama ise şöyle:

" İlkadım Belediyesi Spor Kulübü sporcusu ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Hamide Yavuz (52 kg) Gençler “ Full Contact ” branşında, Dünya Şampiyonu ve Rekreasyon Bölümü 1. sınıf öğrencisi Büşra Taşdemir (48 kg) ise “ Low Kick ” branşında dünya ikincisi oldu.

Büyük bir başarıya imza atan öğrencileri makamında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak kendilerine Üniversitenin hediyelerini takdim etti. Şampiyon öğrenciler de Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e kick boks tişörtü hediye ettiler.

Ziyarete, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile sporcuların antrenörleri Fatih Karagül de eşlik etti. "

Değerli sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Oktay ZERRİN

dsc_0184.jpg  hamide-4.jpeghamide-ve-busra.jpg  hamide-6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.