SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN EŞ ZAMANLI MEVLİD

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN EŞ ZAMANLI MEVLİD
Samsun Ülkü Ocakları İl ve ilçe başkanlıklarınca Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu

Samsun Ülkü Ocakları 15 Temmuz 2016 akşamı düzenlenen hain darbe girişimcileri tarafından Şehit edilen Polis, Asker ve Sivil vatandaşlar için Akşam namazına müteakiben İl ve ilçe başkanlıklarınca Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. 

Akşam namazı sonrası Ülkü Ocakların il ve ilçe temsilciğinde buluşan ülkücüler, 15 Temmuz 2016 akşamı düzenlenen hain darbe girişim şehit olanlar için Mevlit okutarak dualar etti.

Okunulan Kuranı Kerim sonrasında açıklama yapan Ülkü Ocakları İl yöneticilerinden Aslan Kösef, " Bildiğiniz üzere 15 temmuz 2016 cuma günü TSK içinde yuvalanmış hainler tarafından darbe girişiminde bulunulmuş, bu darbe girişimi sırasında maalesef 240 vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda vatandaşımızda yaralanmıştır. Evvela bu hain girişimi kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Büyük Türk Milleti’ne başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." dedi.

Ülkü Ocaklarının olarak askeri darbelere karşı olduklarını vurgulayan Kösef, "1980 darbesi sonrası çok sayıda abımız, "bir sağdan bir soldan" denilerek suçsuza yere idam sehpalarına gönderilmiştir. Biz darbeyi suçsuz yere idam edilen Mustafa Pehlivanoğlu, cellatçıyla haleleşen Halil Esendağ ve Selçuk Duracık'ın, namaz kılıyor diye dayak yiyerek şahadet şerbeti içen Hüseyin Kurumahmutoğlu abilerimizin hayatları ile öğrendik. Darbenin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Demokrasi haricinde her türlü girişime karşıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.