SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN EĞİTİME TAM DESTEK

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN EĞİTİME TAM DESTEK
SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI KIRTASİYE MALZEMESİ DAĞITTI

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

 

Sosyal, kültürel ve eğitim alanında yaptıkları projelerle de gündeme gelen Samsun Ülkü Ocakları, bu kez de ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzatıyor. 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber Samsun genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemelerini Ülkü Ocakları karşılıyor.

                HEDEFİMİZ İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİ BIRAKMAMAK

Yardımlar hakkında açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, "Ülkü Ocakları olarak her fırsatta ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda 2017-2018 eğitim öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtmaya karar verdik. Ülkü Ocaklarının 49. yıl dönümü sebebiyle Samsun genelinde 490. öğrenci hedefiyle başladığımız yardım kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. 490 sayısı tamamen asgari hedef. Esas hedefimiz ihtiyaç sahibi öğrenci bırakmamak. Kampanyamıza katılarak yardım malzemesi bağışlayan tüm hayırseverlere bir kez daha teşekkür ediyorum."dedi.

EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Eğitime verilen desteğin sadece kırtasiye malzemesi ile sınırlı kalmayacağını söyleyen Yalçın ALTINTAŞ, " Eğitime sadece defter kalem dağıtarak değil, aktif olarak yıl boyunca desteğimiz sürecek, öncelikli olarak yıl boyunca alanında uzman hocalarımız ile beraber ortaöğretim ve üniversite için YGS-LYS, KPSS ve ALES ücretsiz kursları açacağız. Ayrıca Genel başkanımız sayın Olcay KILAVUZ beyefendimizin emriyle başlatılmış olan "Burs Kardeşliği" projesini Samsun'da da düzenliyoruz. "Burs Kardeşliği Projesi" eğitim hayatında başarı gösteren ancak maddi desteğe ihtiyacı olan ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora talebelerine, eğitime katkı sağlama amaçlı hayırseverler tarafından belli bir miktar burs verilmesini içeren sistemdir. Burs bağışında bulunmak isteyen hayırseverler, 150 Türk Lirası tutarındaki burslarını bir veya birden fazla bursiyere verme imkânına sahip olacaktır. Bu süreç içerisinde Ülkü Ocakları hayırseverler ile bursiyerler arasında bir köprü vazifesi görecek ve burslar doğrudan hayırsever tarafından bursiyerin hesabına yatırılacaktır."diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.