Samsun Uçuş Kulübü Hızlı Başladı

Samsun Uçuş Kulübü Hızlı Başladı
Samsun Uçuş Kulübü, kurulmasının ardından hızlı bir şekilde yamaç paraşütü uçuş eğitimlerine başladı.

 Yamaç paraşütü için teorik eğitimleri sürdüren Uçuş Kulübü, teorik eğitimlerin ardından pratik uçuş eğitimlerine başlayacak.

Canik Kültür Merkezi'nde yapılan eğitime Samsun Uçuş Kulübü Başkanı Köksal Akman ve Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta da katıldı. Canik Belediyesi'nin Samsun'da yamaç paraşütüne en büyük desteği veren kurum olduğunu belirten Akman, bundan dolayı Canik Belediyesi'ne ve Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Akman, "Samsunlulara yamaç paraşütünü ve uçuş sporlarını sevdirmek için Uçuş Kulübü kurduk ve hiç vakit kaybetmeden bir an önce uçuş eğitimlerine başladık" dedi.

SAMSUNLULAR'I UÇMAYA DAVET ETTİ

Şu an 10'ar kişilik gruplar halinde eğitimleri sürdürdüklerini belirten Akman, "Teorik eğitimlerin ardından uçuş eğitimleri yapacağız. Bundan sonra da kurslarımız devam edecek. Bu işe istekli ve gönüllü olan hemşerilerimizi eğitim almaya ve uçuş sporlarına davet ediyoruz. Yaklaşık bir aylık bir eğitimin ardından kontrollü olarak uçuş yapılabiliyor" diye konuştu.

SAMSUN'UN TANITIMINA KATKI

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta da, "Birkaç yıldır Canik Gültepe'de gelenekselleşen yamaç paraşütü etkinlikleri Samsun halkına yamaç paraşütünü sevdirdi ve Samsun halkını alternatif sporlara yönlendirdi. Ayrıca belediye olarak gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerimiz Samsun'un tanıtımı ve turizminin gelişmesi açısından da şehrimize katkı sağlıyor" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.