Samsun Turizmcileri Fuarlar için toplandı

Samsun Turizmcileri Fuarlar için toplandı
Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal başkanlığında KATİD ve TÜRSAB üyeleri yurt içi ve yurt dışı fuarları planlamak için toplandı.

Anemon Otel ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Samsun büyükşehir belediyesi adına Necmi Çamaş ve AR Ge başkanı Eyüp Elmas da katıldı. Toplantıda konuşan Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, “Tanıtım konusunda büyük önemi olan fuarlara doğru ve etkin bir şekilde katılmak çok önemli. Bunun için beklentileri sizlerden dinlersek bizde gerekli düzenlemeleri ve organizasyonları yapar doğru şekilde yolumuza devam ederiz” dedi.

Toktaş “Yurt dışı fuarlara gitmeliyiz”

Yoğun katılım olan toplantıda söz alan KATİD Başkanı Murat Toktaş ”Yurt içi fuarlar önemli ama yurt dışı fuarlar bizim için daha önemli. Yurt içi fuarlar panayır yerine çevrilmemeli, insanlar bir şeyler yemek eşantiyon toplamak için değil, ilgisi olduğu ticareti yapmak için gelmeli.

Bu yıl belediyenin ve kalkınma ajansının yurt dışı fuarlara katılım desteği sağlamayacak olması uzun zamandır verilen emeklerin riske girmesine neden olacaktır. Bu konuda tekrar yetkililerle bir araya gelip konuyu tekrar konuşacağız.”d iye konuştu..

TÜRSAB Orta Karadeniz Başkanı Yılmaz Uzunlar da ; ”Hep birlikte güzel bir iş bölümü yaptık. Bu haftaki İzmir fuarı öncesi yapılacakları, yapılması gerekenleri belirledik. Çok fazla eksiliğimiz yok, fuara hazırız” şeklinde konuştu.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.