SAMSUN TUR ATLADI ÇARŞAMBA VEDA ETTİ

Yılport Samsunspor Ziraat Türkiye kupasında 1922 Konyaspor’u 2-1 mağlup ederek kupada tur atladı..

Kırmızı şimşekler bu mücadelede as be yedek oyuncuların karması ile ilk 11 de sahada yer aldı.. Özellikle genç oyuncuların mücadelesi beni tatmin etti..

Bu takım her ne kadar şampiyonluğa oynasa da kupa maçlarında gençlerin forma şansı bulması gelecek anlamında umut verici..

Sahadan galibiyetle ayrılmak Samsunspor için moral anlamında çok önemliydi.. Özellikle takımın öz güvenini yeniden kazanmak adına bu galibiyet Bandırmaspor maçı öncesi takım içinde olumlu hava kattı..

Yılport Samsunspor’un Bandırmaspor karşısında son vuruşlarda etkili olması ve savunmada hata yapmaması halinde buradan güzel bir netice ile ayrılacağına inancım tam..

Çarşambaspor Ziraat Türkiye kupasında Boluspor ile karşı karşıya geldi.. Yeşil beyazlılar ilk yarısını üstün götürdüğü maçta karşılaşmanın ikinci yarısında da iyi mücadele etti.

Ev sahibi Boluspor üst ligde olmasının ve kadro kalitesi açısında alternatifler isimlerin bollu nedeniyle son dakikalarda bulduğu golle 1-0 önde geçti ve Çarşambaspor kupaya veda etti.

Ligde bir an evvel alt sıralardan kurtulmak isteyen Çarşambaspor pazar günü evinde Igdırspor ile karşılaşacak..

Ligin ilk yarısını iyi bir puanda tamamlamak isteyen Çarşambaspor da tek hedef ligin kadro anlamında flaş takımı Igdırspor’u mağlup etmek.. Ben takıma inanıyorum. Bu takım ligin ilk yarısını eminimki orta sıralarda tamamlayacaktır.. Herkesi Çarşambaspor-Igdırspor maçına davet ediyorum,. Haydi Çarşamba efsaneye destek zamanı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR