Samsun TÜGVA çalışmaları

Samsun TÜGVA çalışmaları
Türkiye Gençlik Vakfı Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’la görüştü.

 

Çeşitli ziyaret ve görüşme programı kapsamında Ankara’ya giden TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu TBMM’de Başbakan Binali Yıldırım’a, Samsun TÜGVA çalışmaları ve çeşitli konularda bilgi verdi. Başbakan Binali Yıldırım, Hakan Durmuşoğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı, devamını dileyerek, Samsun’a selam gönderdi.

İkinci ziyaret ise Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a yapıldı. Durmuşoğlu, Bakan Bayrak’la TÜGVA Samsun faaliyetleri ile çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Bakan Albayrak’ı Samsun’a davet eden Durmuşoğlu, olumlu geçen görüşmeler sonrasında program kapsamında ziyaretler de gerçekleştirdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın yoğun programı arasında kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür eden Hakan Durmuşoğlu, “Sayın Başbakanımız yoğun gündem arasında bize vakit ayırdı. Kendisine vakfımız çalışmaları ve çeşitli konularda bilgi aktardık. Nezaketi ve olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyoruz. Samsunlulara ayrıca sevgi ve selamlarını iletti” dedi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı Samsun’a davet ettikleri bilgisini veren Durmuşoğlu, “Sayın bakanımızı da çeşitli bilgiler aktardık. Şehrimize davetimizi ilettik. Kendisi olumlu karşıladı. Yoğun gündem ve programının müsait olması halinde Samsun’da olmaktan memnun olacağını iletti” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.