SAMSUN TOHM SPORCULARINDAN ÖZYURT'A ZİYARET

SAMSUN TOHM SPORCULARINDAN ÖZYURT'A ZİYARET
Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Atletizm sporcuları ve Antrenörleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt'u makamında ziyaret ettiler.

ÖZYURT SPORCULARLA SOHBET ETTİ
Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezimiz 2015 yılında Atletizm branşını da bünyesine katarak başarılarını daha da arttırmaya devam ediyor. TOHM Atletizm branşının çeşitli dallarında 5 sporcumuzun katıldığı Türkiye Şampiyonaları ilimiz adına başarılarla sonuçlanıyor. Başarılarını İl Müdürümüz Güven Özyurt ile paylaşan genç sporcular hedeflerinin Dünya ve Avrupa'da derece elde ederek ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek olduğunu söylediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyurt genç sporcularla sohbet etti. 

"BAŞARI İÇİN ÇALIŞMAYA GAYRET GÖSTERİN"
İl Müdürü Güven Özyurt, "Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin böyle gayretli çalışmalarınız ve bu çalışmanızın sonunda düzenlenen müsabakalarda dereceye girmeniz bizleri mutlu ediyor. Sizler başarıyı yakalamak için sürekli çalışmaya gayret gösterin. Yakınınızdaki arkadaşlarınızı da teşvik edin.Bizim en büyük şansımız Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’ın Samsunlu olması. Sayın Bakanımız ilimizdeki spor tesislerine çok önemli katkılar sağlıyor ve bizlere destek veriyor. Birçok spor müsabakasının ilimizde yapılması ve spor tesislerinin daha sağlıklı bir şekilde halkın sürekli kullanımına açık tutulması için  çalışmalarımız var. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz sürekli gayret içerisindeler.Hedefleriniz daima zirve olsun. Bizler Samsun’da sizin gibi başarılı sporcuların sayısının artmasını arzuluyoruz."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.