“SAMSUN TARIM A.Ş ÇİFTİÇİMİZİN YÜZÜNÜ DAHA ÇOK GÜLDÜRECEK”

“SAMSUN TARIM A.Ş ÇİFTİÇİMİZİN YÜZÜNÜ DAHA ÇOK GÜLDÜRECEK”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçelerde vatandaşlarla beraber olmaya devam ediyor

Başkan Zihni Şahin son olarak Terme ve Bafra’da çeşitli etkinliklere ve programlara katıldı. İl merkezinde ise hemşeri dernekleriyle beraber oldu. Başkan Zihni Şahin Bafra’da düzenlenen programda Samsun valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, oda, dernek temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla beraber oldu. Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada” Samsun Tarım A.Ş ile çiftçimizin yüzünü daha çok güldüreceğiz. Hedefimiz verim ve kazancı artırmaktır. Bu anlamda çalışmalara katkı vereceğiz.” Dedi.

ÜRETİM VE ÇİFTÇİLERİMİZİN KAZANCI İKİ KATINA ÇIKACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra’da ki program sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Samsunumuz Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ovaları, Yeşilırmak ve Kızılırmak ile bereketli topraklardır. Çiftçilerimiz çalışkandır. Ziraat, ticaret odalarımız, borsalarımız ile büyük emekler harcanıyor. İl ve ilçe tarım müdürlüklerimiz, Üniversitemiz, akademisyenlerimiz önemli çalışmalar yapmaktadır. Büyükşehir Belediyemizin kırsal kalkınma Daire başkanlığı her zaman önemli çalışmalar yaptı. Milletvekilimiz ve büyükşehir eski belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey üretime, tarıma önemli destekler verdi. Bizde bunu devam ettiriyoruz. Hükümetimiz sulama kanalları ve teşvikler ile çiftçimizin yanında oldu. İl başkanımız, genel başkan yardımcımız, eski bakanlarımız, milletvekillerimiz her zaman çiftçimiz için gayretler verdi. Kısacası Samsunumuzun tarımı, hayvancılığı ve balıkçılığının gelişmesi için büyük katkılar sağlandı. İşadamlarımız öncülük etti. Şimdi Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu çalışmalara yeni bir katkı sağlamak istiyoruz. Bunun için Samsun Tarım A.Ş kurma hazırlıklarını başlattık. Samsunumuza, çiftçilerimize hayırlı olsun. Samsun Tarım A.Ş Üretimden pazarlama ve satışa kadar faaliyet içerisinde olacak. Hedefimiz üretimin ve çiftçilerimizin kazancının en az iki katına çıkmasına katkı yapmaktır. Tarım ihracatımızı artırmaktır.”

HER ŞEY SAMSUN İÇİN

“Biz Samsun için hedeflerimizi ortaya koyarken daha çok yatırım, daha çok üretim ve daha çok istihdam anlayışımızı ifade ettik.” Diyen Başkan Şahin sözlerini şu şekilde tamamladı; “ Tarım potansiyellerimiz nedeniyle Samsunumuzun Tarım şehri, Turizm potansiyellerimiz için Turizm şehri, sanayi şehri, kültür ve sanat şehri gibi önemli hedefler ortaya koyduk. Bafra’da ki programda bizlerle olan değerli Samsun Valimiz Osman Kaymak, Samsun milletvekilimiz ve her zaman her konuda Samsunumuz için yanımızda olan ve çalışan Orhan Kırcalı’ya, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’e, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç, oda dernek

başkanlarımız, muhtarlarımız, çiftçilerimiz ve basınımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte Samsun için çalışıyoruz.”

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.