SAMSUN TARİH YAZACAK

SAMSUN TARİH YAZACAK
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesinde esnaf ziyareti yaparak, esnafı ve vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitingine davet etti.

MİTİNGE DAVET ETTİ

Karaaslan, gençlik kolları üyeleriyle birlikte İstiklal Caddesi'nde esnaf ziyareti yaparak, esnafları ve vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mart günü saat 15.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek olan Samsun mitingine davet etti. Tek tek esnafları gezen Karaaslan, gençlik kollarının seçim koordinasyon merkezi önünde açtığı evet standında broşür dağıttı. Gençlerle de sohbet eden Karaaslan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Samsun’un ve Samsunluların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve arkasında durduğunu belirten Karaaslan, ‘’Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mart günü saat 15.00’da Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlu hemşehrilerimizle buluşacak. Samsun’a her zaman büyük önem veren Cumhurbaşkanımızı, Samsunlu hemşehrilerim büyük bir coşku ile karşılayacak, milli müdafaa şehrine yakışan rekor bir katılım ile Samsun tarih yazacaktır. Türkiye’nin geleceği açısından yol ayrımında olduğumuz bir dönemde gerçekleşecek olan bu buluşmanın Samsun ve ülkemiz adına çok önemli olduğuna inanıyor ve bu coşku dolu buluşmaya tüm Samsunlu hemşehrilerimizi davet ediyorum’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.