Samsun Tanıtım Günleri Sona Erdi

Samsun Tanıtım Günleri Sona Erdi
Başkan Tok; Samsun'un birlikteği için önemli

Samsun tanıtım günlerinin  şehrin birlikteliği ve geleceği açısından faydalı olduğunu ifade eden Başkan Tok, Bu tür birlikteliklerin daha da güzelleştirilerek, daha iyi noktalara taşıyarak devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

İlkadım Belediyesi'nin yerini aldığı İstanbul Maltepe'de Sahil Yolunda düzenlenen Samsun tanıtım günleri sona erdi.

18-24 Ekim tarihleri arasında Samsun Dernekler Federasyonu( SADEF) tarafından bu yıl 9'uncusu organize edilen Samsun tanıtım günlerinde çok sayıda Samsunlu bir araya geldi.

SAMSUN'UN DEĞERLERİ TANITILDI

Samsun'un turizm, örf, adet ve geleneklerinin yanı sıra şehrin önemli şahsiyetleri Ali Fuat Başgil, Yıldıray Çınar ve Neyzen Tevfik gibi değerlerde anıldı. Geçtiğimiz Cuma günü geniş katılımla protokol tarafından açılan

Samsun tanıtım günlerinde yerini alan İlkadım Belediyesi'de etkinlik boyunca ilçenin ve belediye hizmet ve projelerinin tanıtımını yaptı.

ÜST DÜZEY KATILIM

Görselliği ve proje tanıtım faaliyetleri ile ilgi odağı haline gelen İlkadım Belediyesi standını Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, MHP Gurup Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, SAMKON( Samsun Dernekler Konfederasyonu) Başkanı Sezgin Gümüş, SADEF( Samsun Dernekler Federasyonu) Başkanı Yıldıray Baş,  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, SAMGÜDEF Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BEMBİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve çok sayıda İstanbulda ikamet eden Samsunlu ziyaret etti.

TOK; TANITIM GÜNLERİ ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ

Tanıtım günlerinin kentin tanıtılması ile birlikte  Samsunlular arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasında çok önemli bir vazifeyi yerine getirdiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Bir hafta boyunca İstanbul Maltepe Sahil Yolunda organize edilen Samsun tanıtım günlerinin kentlilik bilinci oluşmasını, hemşerilik hukukunun gelişmesini, kültürel bağları kuvvetlendirerek geleceğe taşınmasını, insanlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağladığını kaydetti.  Bu tür birlikteliklerin daha da güzelleştirilerek, daha iyi noktalara taşıyarak devam ettirilmesi gerektiğini belirten Başkan Tok, Bu tür tanıtım günlerin kentlerin geleceği nokta açışından faydalı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.