Samsun Siyasetinde Örnek Davranış

Samsun Siyasetinde Örnek Davranış
Samsun’un Terme ilçesinde AK Parti Terme Belediye başkan adayı olarak Ali Kılıç’ı açıkladı. Aday gösterilmeyen ve mevcut belediye başkanı olan Şenol Kul, centilmence bir hareket sergileyerek Kılıç'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Mustafa Demir'i daha önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda partisinin 17 ilçe belediye başkan adayını duyurdu.

AK PARTİ TERME’DE ALİ KILIÇ 
Yaşar Doğu Spor Salonu'nda önceki gün düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Terme ilçesinden partisinin Terme ilçe başkanı iken istifa ederek aday olan Ali Kılıç, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterildi.

5-014.jpg

AYNI ARAÇLA TOPLANTIYA GİTTİ
Aday gösterilmeyen belediye başkanı Şenol Kul, Samsun ve Türkiye siyasetinde yıllardır görülmeyen centilmence bir hareket sergiledi. Başkan Kul, aday Kılıç’a ilk olarak telefon mesajı çekerek yanında olduğunu ifade etti ve aday toplantısına birlikte gitmeyi teklif etti. Kul, ertesi gün Kılıç’ı aracına aldı ve hem aday tanıtım toplantısına Ali Kılıç ile birlikte gitti, hem de sosyal medya üzerinden Kılıç’la toplantı fotoğrafını paylaşarak tebrik etti ve başarı dileğinde bulundu. Aday toplantısında Terme tribünlerinden yapılan “Şenol Başkan” tezahüratlarına da Aday Kılıç’ın elini kaldırarak cevap verdi.

2-050.jpg

KUL’DAN TEBRİK VE BAŞARI DİLEĞİ
Kul. Mesajında; “Partimiz tarafından Terme Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan dava arkadaşımız Ali Kılıç bey'i tebrik ediyor, çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

3-037.jpg

TERME VE SAMSUN’DA TAKDİRLE KARŞILANDI
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un rakibi olan Terme aday’ı Ali Kılıç’a karşı, bu nezaket dolu davranışı Terme’de ve Samsun’da büyük bir takdirle karşılandı. Terme halkı Kul’un sosyal medya hesaplarına yüzlerce yorum, beğeni ve paylaşım yaparak Terme’de yaptığı hizmetlerden ve örnek davranışından dolayı teşekkür etti. Başkan Kul’un bu tavrı Terme’nin birlik ve beraberliği anlamında da büyük bir önem arz etti.

4-018.jpg

1-043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.