Samsun-Sarp Demiryolu için çağrı

Samsun-Sarp Demiryolu için çağrı
CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Samsun-Sarp Demiryolu Projesi'nin bölgeye kazandırılmasını çok istediklerini, bu konun takipçisi olacaklarını söyledi.

CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Torun, Samsun-Sarp Demiryolu Projesi'nin hayata geçirilmesini istedi. Torun, demiryolunun, dünyada en ucuz ulaşım yollarından biri olduğunu belirterek, hızlı trenlerin Türkiye'nin birçok yerinde de en fazla kullanılan ulaşım sistemi olduğunu dile getirdi.
YILLARDIR KONUŞULUYOR
Samsun-Sarp Demiryolu Projesi'nin yıllardan beri konuşulduğunu ancak bununla ilgili resmi bir adım atılmadığını savunan Torun, "Konu politik söylemlerle geçiştirilmektedir. İnşallah proje söylemlerden eyleme geçer. Biz de bunu alkışlarız ve gerçekten de destekleriz. Çünkü ne kadar alternatif ulaşım olursa bir bölge o kadar kalkınır ve gelişir. İlimiz Ordu'ya da çok büyük katkı sağlar. Biz bu projenin bölgemize kazandırılmasını çok istiyoruz ve konunun da takipçisi olacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.