Samsun sağlık kenti olacak

Samsun sağlık kenti olacak
Seçim Çalışmalarına İlkadım İlçesinde devam eden Ak parti milletvekili adayı Kamuran Özden, toplam bin 150 yatak kapasiteli ve 5 ana bölümden oluşan şehir hastanesinin müjdesini verdi.

Çeşitli sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Özden, ‘Şehir hastanesinde  yüksek güvenlikli psikiyatri, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Göğüs hastalıkları, Onkoloji,  kadın doğum ve çocuk hastalıkları bölümleri olacak. İhalesi yapıldı’ dedi.

 

İlkadım ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Kamuran Özden, yaptığı açıklamada, Samsun’a toplam bin 150 yataklı şehir hastanesi yapılacağını dile getirdi. Özden, ‘Şehir hastanesinin içinde 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri, 150 yataklı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, 300 yataklı kalp damar cerrahisi ve GöğüsHastalıkları, 200 yataklı Onkoloji, 400 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümleri olacak. Sağlık kompleksinin ihalesi yapıldı. Bu sağlık kompleksi şuan ki Eğitim ve araştırma hastanemizin yanına kuruluyor. Yüklenici firma şantiyesini kurdu. Samsun bir sağlık kenti olama yolunda hızla ilerliyor’ diye konuştu.

27 yıl Sağlık Bakanlığında çalıştığını dile getiren milletvekili adayı Kamuran Özden, Karadeniz bölgesinin en çok ihtiyaç duyduğu bölümlerin bu kompleksin içinde olduğunu söyleyerek, ‘Onkoloji hastalarımızı Ankara’ya veya başka bir şehire götürmek zorunda kalmayacağız. Burada tedavi edeceğiz. Aynı zamanda bu kompleksle çok sayıda insanımıza da iş imkanı sunmuş oluyoruz’ dedi. Özden, seçim çalışmalarına esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.