SAMSUN PROTOKOLÜNDE KORONA ŞOKU

SAMSUN PROTOKOLÜNDE KORONA ŞOKU
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Samsun'da katıldığı temel atma töreninin ardından AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve ilçe belediye başkanlarının covid-19 testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Gelişmeler üzerine Samsun'a gelmesi planlanan  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un programı iptal edildi.

Cumartesi günü Samsun’a açılış ve temel atma törenlerine katılmak için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un programına katılacak olan protokol üyeleri, belediye başkanları ile parti temsilcilerine önceki gün test yapıldı.

manset-2-055.jpg

Bakan Kurum'un programında bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın sosyal medya hesabı üzerinden pozitif olduğunu açıklamasının ardından Kurum’u sabah saatlerinde karşılayan ve ardından eşlik eden AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun da testi pozitif çıktı. Daha sonra Havza Belediye Başkanı Selahattin Özdemir, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün de testleri pozitif çıktı.

isaretli.jpg

BAKAN'IN PROGRAMI İPTAL EDİLDİ
Samsun'da son zamanlar artış gösteren vakaların ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Samsun'da katıldığı temel atma töreni için test yaptıran protokol üyelerinin testleri pozitif çıktı. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir,  Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'nın covid-19 testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan başkanlar, izolasyon sürecine girdiklerini ve durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Samsun programı da gelişmelerle birlikte iptal edildi. Bakan Ersoy, kısa süre önce yeniden hizmete açılan Gazi İl Halk Kütüphanesi açılışına katılıp kentte bir dizi ziyaret gerçekleştirecekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.