SAMSUN PARTİSİ!

SAMSUN PARTİSİ!
Atakum'un sorunlarına birlikte çözüm bulacaklarını ifade eden Başkan Deveci, "Bu modeli dayanışma içinde, sorunu çözmeye odaklanmış biçimde sürdürebilirsek Samsun kazanır. Hep şunu diyorum: 31 Mart'tan sonra hepimiz 'Samsun Partisi' üyesiyiz" dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Samsun'da bu toplantıların ilk defa yapıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantılar, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'in öncülüğünde diğer ilçelerimizde yapıldı. Şimdi de sonuncu olarak Atakum'da yapılıyor. İki belediyenin beraber yapabileceği işlerin tamamını burada yapacağız. Kentin her yerindeki sorunların birlikte çözümünü sağlayacağız.'' şeklinde konuştu.

manset-5-002.jpg

DEMİR'E TEŞEKKÜR ETTİ
Ortaya başarılı bir çalışma çıkacağını ifade eden Başkan Deveci, "Kentin geleceğine ilişkin sorunları en tasarruflu, verimli ve planlı bir şekilde yönetim modeli oluşacak. Benim de baştan bu yana savunduğum bir modeldi. Bu modeli yapıcı, dayanışma içinde, sorunu çözmeye odaklanmış biçimde sürdürebilirsek burada Samsun kazanır. Hepimiz 'Samsun Partisi' üyesiyiz. Bu süreci başlattığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyorum" dedi. 

manset-4-005.jpg

4.5 YIL VERİMLİ GEÇECEK
Tamamen hizmete yönelik olduğunu kaydeden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "Seçim bitti. Atakum'un siyasi ve icra sorumlusu belli oldu. 17'nci ilçedeki toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Atakum'u sona bırakmamızın nedeni, Atakum'da olduğum için. Evimizde bitirelim istedik. 16 ilçede yaptığımız toplantıların birikimiyle Atakum İlçesi'yle ilgili en üst sorumlular ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri olarak buradayız. Birlikte 4.5 yılı verimli geçireceğiz" dedi.

SAMSUN KAZANACAK!

SAMSUN KAZANACAK!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.