SAMSUN ORTAK PAYDAMIZ

SAMSUN ORTAK PAYDAMIZ
Samsun bizim ortak paydamız

Tonyalılar Derneği yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ne kadar çok birlikte fikir ve projelerimizi paylaşıp, bu şehrin sorunları karşısında ortak hareket edersek o kadar çok yol kat ederiz. Çünkü Samsun ortak paydamız" dedi.

 

Samsun Tonyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Bektaş ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Osman Genç'i ziyaret etti. Dernek Başkanı Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Genç, Samsun'da yaşama kararı veren herkesin enerjisini bu şehir için vermesi gerektiğine vurgu yaparak, Samsun'un ortak payda olduğunu ve şehir için ortak akılla, birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

 

'BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ'

Farklı yerlerden gelinse de bu şehirde yaşayanların aynı şehrin havasını soluduğunu ifade eden Başkan Genç, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri, yani şehrin dinamikleri olarak hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız. Bu noktada sivil toplum örgütlerimizi önemsiyorum. Samsun, burada yaşama kararı veren herkesin şehri. Dolayısıyla Samsun ortak paydamız. Şehrimizin daha da büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmak için el ele, omuz omuza birlikte hareket etmeliyiz" dedi.

 

'ŞEHRİMİZİN ZENGİNLİĞİ'

Kimlikli şehirlerin, yaşadığı yeri evi olarak görenlerin gayretleriyle güzelleştiğini ifade eden Başkan Genç, "Farklı yerlerden gelen insanlarımız şehrimizin zenginliğidir. Hemşehri derneklerimizle birlikte ortak çalışmalara imza atmak, şehrimizin değerlerini ulusal ve uluslararası platforma taşımak için hepimize büyük görev düşüyor. Ne kadar çok birlikte fikir ve projelerimizi paylaşıp, ortak hareket edersek o kadar çok yol kat ederiz. Şehrimizi geleceğe taşırken bu doğrultuda tüm paydaşlarla birlikte hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Samsun'da yaşayan herkes enerjisini bu şehir için harcamalıdır" diye konuştu.

 

Ziyaret sonunda Dernek başkanı Muhammet Bektaş, Başkan Genç'e, Tonya'ya özgü el emeği göz nuru heybe ile dernek tarafından hazırlanan kitap ve broşür hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.