Samsun MYO Akademik Kurulu Toplandı

Samsun MYO Akademik Kurulu Toplandı
Samsun MYO Akademik Kurulu Toplandı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı "Akademik Kurul Toplantısı”nı gerçekleştirdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı "Akademik Kurul Toplantısı"nı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan'ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Samsun Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşen toplantıda; Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener ve öğretim elemanları da hazır bulundu.

Prof. Dr. Güray Erener yaptığı açılış konuşmasında 2016-2017 eğitim-öğretim yılına ait değerlendirmelerin ve istatistiki bilgilerin yer aldığı bir sunum yaptı.

Sunumun ardından Samsun Meslek Yüksekokulu’nda daha önce müdürlük görevinde de bulunmuş olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan yaptığı konuşmada, meslek yüksekokulunun eğitim öğretimi kadar araştırma ve yayınlarıyla da bazı fakültelerle yarıştığını söyledi.

Engelli öğrencilerin yaşadığı bazı sorunların da konuşulduğu akademik kurul toplantısı soru cevap bölümüyle ve görüşlerin paylaşılmasıyla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.