SAMSUN MÜZİĞE DOYACAK

SAMSUN MÜZİĞE DOYACAK
İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 8 Şubat Pazar akşamı gerçekleştirecek özel konserin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusu 3 aylık bir çalışmanın ardından 55 kişilik ekip ile Atatürk Kültür Merkezi'nde 8 Şubat Pazar akşamı saat 19:00'da Samsunluları Türk Sanat Müziği'ne doyuracak. Hummalı bir şekilde konsere hazırlanan ekip son hazırlıklarını tamamlıyor. Türk Sanat Müziği’nin unutulmayan eserleri seslendirecek olan ekip müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

İlkadım Belediyesi'nin kültüre ve sanat büyük önem verdiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Belediyemiz olarak kültür hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. 3 aylık bir çalışmanın ardından 8 Şubat akşamı sahne alacak İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuzu şimdiden kutluyorum. Ekibimiz her konserine ilk günkü heyecanları ile çıkıyor, bu heyecanı bizlere ve Samsunlu hemşerilerimize yansıtıyorlar. Türk Sanat Müziğinin unutulmayan eserlerini seslendirecek olan koromuzun bu özel konserine tüm halkımızı davet ediyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.