SAMSUN MMO’DAN YETKİLENDİRME KURSU

SAMSUN MMO’DAN YETKİLENDİRME KURSU
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, MİEM kapsamında üyelerine düzenlediği kursları sürdürüyor

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, MİEM (Meslek İçi Eğitim Merkezi) kapsamında üyelerine yönelik düzenlemiş olduğu Mühendis Yetkilendirme Kurslarına “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu” ile devam ediyor.

Makina Mühendisleri Odası Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Doğalgazın Tanımı ve Kullanımı, Doğalgaz İç Tesisat Projelendirme Esasları ve Doğalgaz İç Tesisat Uygulama Esasları oluşan konu başlıkları ile düzenlenen, Makina Mühendisleri Odası MİEM (Meslek İçi Eğitim Merkezi) Kurs Eğitmeni Mak. Yük. Müh. Behçet Bal tarafından verilen eğitime Samsun, Sinop, Ordu, Amasya, Tokat, Trabzon ve Giresun İllerinden toplam 24 Makine Mühendisi katıldı. Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara “Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetki Belgesi” verilecek.

Düzenlenen mühendis yetkilendirme kursu ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın; Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerin beklentisi ve bölgesel gelişmeler doğrultusunda MİEM Kursları düzenlediklerini, doğal gazın birçok ilde kullanıma geçmesiyle beraber gelen talepler doğrultusunda Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu açtıklarını, üyelere ve kamuoyuna yönelik eğitimlerin yapılan planlama doğrultusunda artarak devam edeceğini, söyledi. Emrah ŞAHİN

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.