Samsun MMO'dan 'Eğitim' hamlesi

Samsun MMO'dan 'Eğitim' hamlesi
Samsun'da, Makina Mühendisleri Odası ile Özel Bilnet Okulları arasında 'Eğitim Protokolü' imzalandı

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi yönetimi, üyelerine ve 1'inci derece yakınlarının faydalanması amacıyla Özel Bilnet Okulları ile 'Eğitim Protokolü' imzaladı. Protokole MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ile Samsun Özel Bilnet Okulları Kurumsal İletişim Yöneticisi Seda Yeten imza attı.

KURUMLARARASI İŞ BİRLİĞİ

MMO Şube Hizmet Binası’nda imzalanan protokol ile ilgili bilgiler veren Başkan Kadir Gürkan, "Samsun MMO olarak başta seminerler olmak düzenlediğimiz bir çok etkinlik ile her alanda eğitime ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Bugün imzaladığımız bu protokol ile de üyelerimizin ve onların 1'inci derecede yakınlarının ilimizin seçkin eğitim kurumlarından Özel Bilnet Okulları imkanlarından faydalanmalarını sağladık. Protokolümüzün her 2 kuruma hayırlı olmasını diliyorum. Samsun MMO olarak kurumlarla her türlü iş birliği faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

KALİTELİ EĞİTİM İMKANI

Samsun Özel Bilnet Okulları Kurumsal İletişim Yöneticisi Seda Yeten ise, “MMMO ile yapılan protokol bizler için memnuniyet verici. Protokol kapsamında MMO üyeleri ve yakınları kurumumuzun kaliteli eğitim imkanlarından faydalanabilecekler. Örnek bir iş birliğine imza attığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.