Samsun MMO'da 'Kariyer' planlaması

Samsun MMO'da 'Kariyer' planlaması
Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, yeni mezun ve iş arayan üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda üyelerin Oda'dan beklentileri, yapılması gerekenler konuşuldu, yol haritası oluşturuldu.

Toplantıyla ilgili olarak basına bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, "Yeni mezun olan ve iş arayan üyelerimize yönelik kişisel gelişim ve teknik seminerler düzenliyoruz. Böylece üyelerimizin donanımlarını artırmayı hedefliyoruz" dedi.

 

2 BİN MÜHENDİSE İŞ İMKANI

Makine ve endüstri mühendisi ihtiyacı olan işletmeler ile üyelerini bir araya getirmeye devam ettiklerini hatırlatan Kadir Gürkan, "Böylece istihdam imkanı yaratmaya çalışıyoruz. İş dünyası ile meslektaşlarımız arasında bir köprü oluşturarak nitelikli istihdamın sağlanmasına  katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Oluşturulan sistem sayesinde Samsun'da, ülke genelinde ve yurt dışında 2 binin üzerinde istihdam imkanı oluşturuldu" diye konuştu.

 

TEKNİK ETKİNLİKLER VE KURSLAR

Meslektaşlarının üniversite eğitimleri sürecinde çalışma iklimine çok iyi derecede hazırlanabilmesi için Ondokuzmayıs Üniversitesi(OMÜ) ile ortaklaşa projeler yaptıklarını belirten Kadir Gürkan, "Kalıp Tasarımı Eğitim Merkezi(KATEM), teknik etkinlikler ve kurslar düzenliyoruz. Tüm bu çalışmalarımız oluşturulan sistem doğrultusunda devam edecek" dedi.

Toplantıya ayrıca MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet Yılmaz ve Umut Gökmen Akkuş, Basın – Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı ve üyeler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.