"Samsun ; Karadeniz’in Can Damarı, Ekonomik Lokomotifidir."

"Samsun ; Karadeniz’in Can Damarı, Ekonomik Lokomotifidir."
25. Dönem Samsun AK Parti Millet Vekili Aday Adayı Dr. Metin KURUOĞLU, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler'i ziyaret etti.

Dr. Metin KURUOĞLU, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.Oda çalışmaları hakkında bilgi alan Dr. Metin Kuruoğlu ; Samsun'un yapılan çalışmalar ile Karadeniz'in merkezi haline geldiğini, TSO "nun çalışmalarıyla vatandaşların daha iyi imkanlara sahip olmasında önemli rol oynadığını söyledi.Şehrin kalkınmasında rol almak, sanayi alanlarının genişletilmesi ile ilgili projelere katkı sağlamak, istihdamı çok yönlü ele almak herkesi mutlu edecektir. Güzel, iyi,hayırlı işler en büyük mutluluktur diye sözlerine devam eden Dr. Metin Kuruoğlu hep birlikte Samsun adına güzel işler yapacağız dedi.

Samsun çok yönlü bir şehir. Turizm , ihracat, tarım alanları, gıda sanayide çok daha fazla hizmet olabilir.Hepimiz üretime istihdama katkı sağlamak istiyoruz. Şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamak , ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Samsun’umuzu daha ileriye taşımak adına çıktığımız bu yolda elimizden gelenin daha fazlasını yapmak boynumuzun borcudur.Hep birlikte el ele güzel işler yapmak mutluluğumuz olacaktır. Samsun ; Karadeniz’in Can Damarı, Ekonomik Lokomotifidir  dedi.Organize sanayi ve istihdam konularının üzerinde durulduğu ziyaret iyi temenniler ile son buldu.

Buradan Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı  Eyüp Güler'i ziyaret etti. Esnaf sorunları ve SESOB çalışmaları ile bilgi alan Dr. Metin Kuruoğlu esnafların  ekonominin temelini oluşturduğunu esnaf sorunlarının sık sık ele alıp kısa sürede çözüme ulaştırılması gerektiğini Samsun'un her açıdan en güzeline layık bir şehir olduğunu söyledi.   Samsun için yararlı ve karşılıklı fikir alışverişi yapılan hoş sohbet sonrası Dr. KURUOĞLU diğer programlarına katılmak üzere Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden ayrıldı. ONUR EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.