SAMSUN JUDO 'GRAND-PRİX' START ALDI

SAMSUN JUDO 'GRAND-PRİX' START ALDI
SAMSUN'da bugün başlayan 'Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası' öncesinde dün basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Samsun'un güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağını söyledi.

"GERÇEKTEN GÜZEL HAZIRLANDIK"
Samsun’da yarın başlayacak ‘Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası’nın kura çekimleri gerçekleşti. Serra Otel’de gerçekleşen kura çekiminin ardından Uluslararası Judo Federasyonu Baş Spor Direktörü Vladimir Barta, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ile Türkiye Judo Federasyonu Organizasyon Direktörü Mehmet Yılmaz, dün basın toplantısı düzenledi. Samsun'un artık bir spor kenti olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Tesisleşme anlamında çok yüksek kaliteye ulaştık. Bugün bunu spor severler bir kez daha görecek. Gerçekten güzel hazırlandık. 3'üncü yılımızda katılım yüksek oranda. Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu işe inanmış bir ekibiz" diye konuştu.

687 ÜLKEDEN 500 SPORCU YARIŞACAK
Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ise, "Öncelikle International Judo Federation'ın Türk judosuna güvenerek başta Dünya Judo Başkanı'nın güvenerek böyle bir organizasyonu bizlere vermesi, bizim için çok önemliydi. Bizde ülke olarak bunun altından kalkacağımızı taahhüt ettik. Seviyesi ve katılımı yükselerek mükemmel bir organizasyon çıkartıyoruz. Özellikle Samsun’da valilik başta olmak üzere, büyükşehir belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çok güzel hazırlık yapmışlar. Kendilerine bu nedenle teşekkür ediyorum. Tabi ki şehrin de buna sahip çıkması çok önemli. Çünkü Grand yarışları şehir isimleriyle anılıyor. Bu anlamda Samsun her geçen gün bu yarışa daha da sahip çıkıyor" dedi. 27-29 Mart 2015 tarihlerinde Samsun’un Tekkeköy İlçesi'ndeki Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacak olan turnuvada 687 ülkeden 500 sporcu mücadele edecek. Bu turnuva ayrıca, 2016 Rio Olimpiyatı’na katılacak sporcuların belirlenmesinde de etkili olacak. Maçlar bu sabah saat 09.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.