"SAMSUN İÇİN NELER YAPACAĞIMIZI HERKES GÖRECEK"

"SAMSUN İÇİN NELER YAPACAĞIMIZI HERKES GÖRECEK"
Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya'ın katılımlarıyla bir dizi programlar gerçekleştiren Demir, Bahadır Tıbbi Aletler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahadır ile Yakup Bahadır, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ile Kadın ve Demokrasi Derneği Samsun Temsilcisi Meral Kıvırcı'yı Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Seven'i ziyaret eden Demir, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde ise vatandaşlarla buluştu.

sevgi-seli-(1).jpeg

TEK TEK TOKALAŞTI

Tekkeköy ilçesinde vatandaşlarla sohbet eden Demir, daha sonra esnaf ziyareti yaptı. Her vatandaşın elini sıkan, onlarla sohbet eden Demir'e Tekkeköy halkı büyük ilgi gösterdi, destek verdi. Saha çalışmalarına İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden Mustafa Demir, burada da coşkuyla karşılandı. Demir, kendisini meşalelerle karşılayan ve alanda bekleyen vatandaşlarla tek tek tokalaşıp selamlaştı.

sevgi-seli-(3).jpeg

"SAMSUN İÇİN NELER YAPACAĞIMIZI HERKES GÖRECEK"
Programlarda vatandaşlara hitap eden Mustafa Demir, "Bir çok yeni projemiz var. Sizlerin desteğiyle göreve geldiğim zaman Samsun için neler yapacağımızı herkes görecek. Biz konuşan değil, şehrimizin sorunlarını çözen, milletimize hizmet etmek için çabalayan, birlik beraberlik içerisinde ortak akıl anlayışla hareket edip, çalışacağız. Mesela şunu söyleyebilirim. Samsun'da tüm altyapı hizmetlerini 5 yılda tamamlayacağız. Tekkeköy'de Terme'de Çarşamba'da Bafra'da Yakakent'te Vezirköprü'de hangi ilçemizde kanalizasyon, içme suyu, yol sorunu varsa gidereceğiz. Ulaşım ve otopark problemlerine akılcı yaklaşımla gereğini yaparak çözeceğiz. Biz Samsun şehrimizi milletimizle birlikte yöneteceğiz" dedi. 

sevgi-seli-(9).jpeg

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ise Samsun teşkilatı olarak seçimlere dur durak bilmeden çalışarak hazırlandıklarını belirterek, "Milletimizin desteğiyle inşaallah güzel sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı. 
Programlarda Demir'e ayrıca Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, İlkadım İlçe Başkanvekili Serkan Akyüz,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar eşlik etti.

sevgi-seli-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.