SAMSUN İÇİN DURMAK YOK!..

SAMSUN İÇİN DURMAK YOK!..
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra'da 'Yol' çalışmalarını denetledi, mahalleleri ziyaret etti, Nebiyan'da incelemelerde bulundu, balıkçılarla birlikte yeni sezona 'Vira Bismillah' dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu birbirinden önemli ziyaret ve incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi, önemli mesajlar verdi. Başkan Demir, "Samsun'umuz için, Samsunlular için dur durak demeden çalışmaya devam ediyor" dedi.

6a1e91c5-f4cc-416e-8511-f762137a7400.jpg

BAFRA SÜRMELİ'DE YOĞUN İLGİ
Başkan Mustafa Demir ilk olarak Bafra İlçesi'nde Sürmeli Mahallesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın da eşlik ettiği Mustafa Demir, Sürmeli Mahallesi sakinleriyle sohbet, dertlerini ve çözüm önerilerini dinledi. Yakın ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Demir, "Söz verdiğimiz gibi, görev süremiz boyunca ilimiz genelinde gidilmedik mahalle bırakmayacağız" diye konuştu.

fb0e1386-d9c4-42e1-bbe9-2cd1c91c3463.jpg

KIRSALDA 'BETON YOL' SEFERBERLİĞİ
Başkan Demir, mahalle ziyaretinin ardından yine Bafra İlçesi'nde yapımı devam eden beton yol çalışmalarını inceledi. Elifli, Taşköprü, Üçpınar ve Bakırpınar mahallelerinde yapımı süren yol çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mustafa Demir, "Tüm ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nda mahallelerdeki yol, su ve kanalizasyon problemlerini 5 yılda tamamlayacağımızı her fırsatta dile getirdi. Haziran ayı sonlarından itibaren adeta yol yapım seferberliği başlattık. Ekiplerimizin hummalı çalışmaları sonrasında büyük bir yol kat ettik. Elifli Mahallesi'nde toplamda 2 bin 600 metre olan beton yolun bin 600 metresi tamamlandı. 15 kilometrelik Taşköprü, Üçpınar, Bakırpınar Grup Yolu'nun ise 12 kilometresi tamamlanarak halkımızın kullanımına sunuldu. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. En kısa sürede alt yapı ve yol çalışmalarını tamamlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Samsun'umuz için, Samsunlular için dur durak demeden çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

fdcd357f-c5a4-4c2f-95d2-f5c855c8cc91.jpg

TURİZMİN YÜKSELEN DEĞERİ, NEBİYAN
Yol yapım çalışmaları sonrası Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezlerinden Nebiyan'ı da ziyaret eden Başkan Mustafa Demir, hafta sonunu fırsat bilerek bölgeye akın eden vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti. Başkan Demir, "Her mevsim ayrı bir güzelliğin yaşandığı, muhteşem doğasıyla, havasıyla, manzarasıyla Nebiyan, bölgemizde turizmin yükselen değeri. Bu değerimize sahip çıkıyoruz. Nebiyan'ı yeni projelerimizle önce tüm Türkiye'ye, sonra dünyaya tanıtacağız" diye konuştu.

11c9d4cc-290c-4dac-9fcd-78bfab55ce34.jpg

GECE YARISI VİRA BİSMİLLAH!
Akşam saatlerinde, Samsun İl Jandarma Komutanı iken Isparta İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu ile eşi onuruna verilen veda yemeğine de katılan Başkan Mustafa Demir, son olarak Canik İlçesi'ndeki Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen Av Sezonu Açılış Töreni'e katıldı. Vali Osman Kaymak, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da katıldığı açılışta konuşan Mustafa Demir, şunları söyledi:"Samsun rakamsal olarak Türkiye'nin balık ihtiyacının 5'te 1'ini gerçekleştiriyor.

c1d4f13f-63ad-4ee1-b3b4-1b89539f6045.jpg

Şehrimiz, balık sanayisinde de gün geçtikçe gelişiyor ve adından söz ettirmeye başlıyor. Su ürünleri ihracatında Samsun, ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Vira bismillah diyerek açtığımız yeni av sezonunun balıkçılarımız bolluk ve bereket getirmesini Rabbimden diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.