SAMSUN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

SAMSUN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili aday adayı Erdem Şenocak...

 “Ülkemizi bölünme tehlikesiyle karşı karşıya getiren AKP iktidarından kurtarıp,  çocuklarımıza huzur ve refah içinde yaşayabilecekleri güçlü bir Türkiye için ara vermeden çalışacağım” dedi.
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili aday adayı Erdem Şenocak, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin birlik ve bekası için gözünü kırpmadan gece gündüz çalışmalar da bulunacağını belirten MHP Samsun Milletvekili aday adayı Erdem Şenocak, “Ülkemizi bölünme tehlikesiyle karşı karşıya getiren AKP iktidarından kurtarıp,  çocuklarımıza huzur ve refah içinde yaşayabilecekleri güçlü bir Türkiye için ara vermeden çalışacağım. Sokaklarında işsizliğin, asayişsizliğin, uyuşturucunun ve kavgaların olmadığı, insanlarının ekmek parası için başka şehirlere göç etmek zorunda kalmadığı yaşanabilir bir Samsun için gece uyumadan gündüz oturmadan çalışacağız” dedi.
Samsun’un hak ettiği itibara ulaşması için birbirinden farklı projelere imza atacaklarını belirten Erdem Şenocak, “’Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışı ile oluşturacağımız projeler ile Samsunluyu ve Samsun’u hak ettiği itibara kavuşturmak için birbirinden farklı projelere imza atacağız. Çıktığımız bu yolda hiç bir zaman şahsi çıkarlarımızı değil, sadece Samsun'un ve Samsunlunun çıkarlarını düşüneceğiz. Bu süreçte öncelik partimizin başarısı ve iktidarı için gayret etmektir. Ülkesini seven ve partisine aidiyet hisseden her ülkücü gibi bende kendi şahsım için değil, partimizin başarısı için çok çalışacağım” diye konuştu.
 “Ben sizi sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye değil, hak yolu hakikat yolu olan kısacası Allah yoluna çağırıyorum” diyen Merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in izinde, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” diyen Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin emrinde hareket edeceğini söyleyen Erdem Şenocak, “Vatan ve millet aşkıyla kırk yıldır hizmet ettiğim, uğruna zindanlarda yatıp işkenceler gördüğüm, ülkücü hareketin içinde edindiğim bilgi birikim ve tecrübelerimin ışığında ülkemizin tek çıkış yolu olan MHP iktidarında vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliği için yola çıktık” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.