SAMSUN İÇİN ACI RECETE...

 


Play-off umudu ile gittiği Balıkesir deplasmanından erken havlu atan, saha içerisinde hiç bir varlık gösteremeyen, ne yaptıklarını bilemeyen futbolcularımız isteksiz bir görüntü sergileyerek "aman canım sende. Play-off benim neyime. Sezon sona ersin" havası içerisinde yapmış oldukları mücadele ile taraftarını hüsrana uğratan bu takımdan ne beklersiniz'ki ?... Futbolcular arması ve forması için değil sezon sonu yaklaşıyor sakatlanmak istemiyorum dercesine bir an evvle tatile gidelimde ne olursa olsun mantığıyla hareket ettiklerinden dolayı hırsını kaybetmiş bir hüvviyet içersindeydiler... 


Öyle bir maçki.. Final gibi göreceksin, Ona göre mücadele edeceksin şayet kazansaydın 6. sıraya yerleşecektin Play-off'un kapısını aralıyarak "merhaba süper lig" diyecektin.. Böylesine bir maçta sen bütün gol silahlarını sahaya süreceksin son kozunu ve son sözünü söyleyeceksin rakibini boğup takımını galip getireceskin.. Nerede sizde öyle düşünce... Onlarca taraftarı Balıkesir gibi kilometrelerce uzak deplasmana yığacaksın, Samsun'u mahçup edeceskin.. Puan puana olduğun rakibine yenileceksin, şansını yitirip kenara çekileceskin... 


Yok öyle yağma... Her şey sizin istediğiniz gibi olmamalıydı.. Sizi idare eden Samsunspor Yönetimi ve Kenar Yönetimi.. Allah aşkına bu maça sizi hırslandırp çıkaramamışlar bana göre.. Golü erken bulacaksın.. Kenar yönetimi sen tedbirini alamıyacaksın.. 90 dakika boyunca aciz kalacaksın.. Maçın son 15 dakikasında kurtarıcı diye Kone'yi, İvanov'u ve Musa Aydın'ı sahaya süreceksin.. Sonra azalana dakikalar içerisinde galip gelmek isteyeceksin.. Yok öyle yağma... Yedirmezler sana o ballı böreği.. Yedirmediler...!


Bana göre bu sezon elimizden uçtu gitti.. Yaşasın yeni sezon demekten başka bir şey demek gelmiyor içimden.. 1 puanın Samsunspor'a yetmeyeceği bir müsabaka oynadık.. Hedef mutlaka galibiyetti.. Samsun'dan da ona göre gitmişlerdi... Siz Teknik heyet ve futbolcular Samsun'a öyle bir acı reçete yazdırdınız ki bu ilaçları içen her kimse mutlaka hayatını kaybeder.. Ve Samsunspor'da hayatını kaybedenler içindeydi..! Bizlere Allah rahmet eylesinden demekten başka bir şey düşmez.. Sevgili dostlarım ve arkadaşlarım.. Samsunspor dünyasının büyük insanları.. 


3 gün önce 50 yıllık Eşimi kaybettim.. Köşe yazarlığı yaptığım Denge Gazetesi yapmış olduğu tam sayfa haber ve ilanla beni çok mutlu etti. Diğer yerel Gazetelerimizde aynı duyarlılığı göstererek yapmış oldukları haberlerden dolayı Hepsini candan kutluyor teşekkür ediyorum.. Benim bu büyük acımda Samsunspor Yönetiminde Yer alanalar, sosyal medyada attıkları yorumlarla, Şahsıma mesaj atarak telefonla arayan ve Cenaze törenine katılan beni yalnız bırakmayarak moral ve motivasyon verdiğinizden dolayı Hepinizee sevgi ve sayğılarımı diliyorum.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR