‘Samsun hizmet alımında en iyi noktadadır’

‘Samsun hizmet alımında  en iyi noktadadır’
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Canik Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenlenen, AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Göksel;

 AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş’ın da katıldığı toplantıda konuşan Göksel, “Samsun; bir bakan bir genel başkan yardımcısı ve Samsun’un konularına hakim 4 milletvekili ile hizmet alımı noktasında şimdi daha iyi durumdadır” dedi.

Vatandaşa hizmet yolunda üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz diyen Göksel; “7 Haziran seçimlerinin ardından, herkes üzerine düşen gerekli dersi aldı. Biz murat ettik Allah nasip etti ve 1 Kasım’da AK Parti iktidar oldu. Canik’te 4 kişiden 3’ünün oyunu aldık. Diğer partilerden de yüzde 5 oranında oy aldık. Milletin feraseti ortaya çıkmıştır. Millet memleketin gidişini gördü ve AK Parti’ye oy verdi. Aziz milletimize teşekkür ediyoruz. Seçimlerin bitişinin ardından sorumluluklarımız daha da arttı. AK Parti’de bir seçim biter yeni bir seçim başlar. Biz vatandaşımıza nasıl hizmet ederiz onun çabasındayız. Bunu tüm teşkilatlarımız ve seçilmişlerimizle birlikte yapacağız. Teşkilatlarımız, bu işin omurgasıdır. Teşkilatın görevi sadece seçimlerde çalışmak değil, halkın isteklerini hükümete taşımaktır. Mahalle temsilcisi mahallesinin sorununu bilmeli, çözümü noktasında bize baskı yapmalıdır. 6 milletvekilimizi seçip meclise yolladık. Bir bakan ve bir genel başkan yardımcımız var. 4 tane de Samsun’un konularına hakim milletvekilimiz var. Samsun hizmet alımı noktasında en iyi düzeye gelmiştir. Birlik ve beraberlikle, Samsun’a her türlü hizmetin gelmesi için çalışacağız. Biz devletin bekası ve refahı için her şeyi yapmak zorundayız. Bu yolda da elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.