SAMSUN GIDA FUARI 4. KEZ KAPILARINI AÇTI

SAMSUN GIDA FUARI 4. KEZ KAPILARINI AÇTI
Samsun 4. Gıda Fuarı, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen resmi tören ile kapılarını açtı. 

Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörlerinden olan gıda sektörü; üretim değeri, istihdama sağladığı katkı ve ihracat performansı bakımından ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Limana olan yakınlığı ve coğrafik avantajı nedeniyle gıda toptancılarının gözde şehirlerinden biri olan Samsun 4. Gıda Fuarı ile gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getiriyor. 21-24 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan Fuarda sektörün önde gelen firmaları tek bir çatı altında buluşuyor. Fuarın gıda sektörüne önemli katkılarda bulunması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması planlanıyor. Girişin ücretsiz olacağı Fuara ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

dsc-4492.JPG

EDT ve HORECA Fuarı
Samsun 4. Gıda Fuarı, Karadeniz Bölgesi'ndeki gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, fuarda ev dışı tüketim grupları, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri, oteller, yerel marketler ve toplu tüketim yapan her türlü kuruluşun yöneticilerini sektördeki yenilikleri takip etmeleri amacıyla katılımcı firmalarla buluşturuyor. Endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları ve hijyen ekipmanları satışını gerçekleştiren firmalar da fuarda yer alıyor. Bu da Samsun Gıda Fuarı’nın profesyonel bir ihtisas fuarı olduğunu gösteriyor.

whatsapp-image-2019-11-21-at-16-42-43-2.jpeg

Yöresel Ürünler Özel Alanı
Bu sene ilk defa fuarda yöresel ürünler özel alanı oluşturularak doğrudan tüketiciye ulaşılması hedefleniyor. Alıcı ve satıcılar buluşturularak bölgenin lezzetleri halkın beğenisine sunuluyor. Yöresel ürün pazarı canlandırılarak, yerinde istihdama, yerel ekonomiye ve yörelerin tanıtımına katkı sağlanması hedefleniyor.

dsc-4511.JPG

Madalyalı Aşçılar Fuarda Olacak
22 farklı ilden gelecek Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Karadeniz Aşçılar ve Turizmciler Birliği (KATBİR) üyesi aşçılar tarafından fuar süresince her gün farklı bir Karadeniz ilinin özel lezzetleri, fuar alanında oluşturulan ‘Gastronomi Mutfağı Özel Alanı’nda' ilgililer ile buluşuyor. Gıda Fuarı’nda ayrıca madalyalı aşçılar, genç aşçılara workshoplar düzenleyecek. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçı başları ve Aşçılar Federasyonu da fuarda yer alıyor. Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Samsun 4. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 21 - 23 Kasım tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 24 Kasım Pazar günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. 

whatsapp-image-2019-11-21-at-16-42-42-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum