SAMSUN FİNALE EN İYİ ŞEKİLDE EV SAHİPLİĞİ YAPACAKTIR

SAMSUN FİNALE EN İYİ ŞEKİLDE EV SAHİPLİĞİ YAPACAKTIR
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç son günlerde gündeme gelen Turkcel Süper Kupa finalinin Samsun'da oynanması yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

TALEP OLURSA TFF'YE İLETİRİZ

Akif Çağatay Kılıç, Turkcell Süper Kupa maçının Samsun'da oynanması yönünde talep olabileceğinin aktarılması üzerine, "Turkcell Süper Kupa maçlarının nerede oynanacağına karar veren Türkiye Futbol Federasyonu. Ancak Samsun'dan bu yönde bir talebin olması durumunda bunu TFF'ye iletiriz." diye konuştu. Süper Kupa maçında Süper Lig ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlarının karşılaştığını hatırlatan Kılıç, "Samsun'dan talep gelmesi durumunda federasyona iletir ve takibini yaparız. Zannedersem fiziki olarak bunun önünde bir engel yok. Ancak federasyon böyle bir karar verirse, Samsun da en iyi şekilde ev sahipliğini yapacaktır." ifadelerini kullandı.

 

 

 

ARKADAŞLARIMIZ YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Samsunspor'un yeni stat açılışının, olimpiyat oyunlarının açılışı ile birlikte yapılacağını dile getiren Bakan Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:"Amacımız stadı daha erken açmaktı. Bu konuda maalesef bizim hızımıza yetişemeyen bir müteahhite düştük. Ben bunu daha önce de dile getirdim. Marifet nasıl iltifata tabi ise eksik yapılan konularda artık bazı şeyleri söylemenin zamanıdır. Çünkü biz sorumluluk taşıyoruz. Bu işi bitirmek için yoğun mesai harcayan ekip arkadaşlarım var. Artık sona geldik ama çok yordu bizi. Ben bu noktada gerçekten üzüntülüyüm. Çünkü çok daha erken halledebileceğimiz bu işi geç bitirdik. 'Geç olsun ama güç olmasın.' diye güzel bir sözümüz var. Samsun Stadı, gerçekten sayılı tesisler arasındadır. Türkiye'deki en iyi zemine sahip."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.