Samsun EV'leniyoruz 2019 Fuarı Ziyaretçi Rekoru Kırdı

Samsun EV'leniyoruz 2019 Fuarı Ziyaretçi Rekoru Kırdı
31 Ocak - 3 Şubat 2019 tarihlerinde Samsun’ da düzenlenen 3. EV’leniyoruz Fuarı, stant açan firmaları ve ziyaretçileri memnun etti.

TÜYAP tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz 2018, 2.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 1 Ocak - 3 Şubat 2019 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

40.112 Kişi Ziyaret Etti
Fuar evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat oldu. Samsun ve ilçelerinden, Ordu, Amasya, Sinop, Tokat, Çorum, Ankara ve bölgede yer alan diğer illerden gelen ziyaretçiler Samsun 3. Ev’leniyoruz Fuarı’na akın etti. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinden toplam  40.112  kişi fuarı ziyaret etti.

dsc_2631.jpg

Görkemli Sahne Şovları ve Muhteşem Etkinlikler
Samsun 3. Ev’leniyoruz Fuarı’nda birbirinden güzel koleksiyonların yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıktığı stantlarda, ziyaretçiler fuara özel kampanyalardan yararlandı. Evlilik hazırlıkları ile ilgili sergilenen son yenilikleri keşfetti. Aynı zamanda fuar süresince pek çok etkinlik düzenlendi. 

Fuarda Samsun ve Bölge Ekonomisine Büyük Katkı
Bölge genelinden fuarı ziyaret etmeye gelen, evlilik hazırlıkları süreçleriyle ilgili ihtiyaçlarını fuardan karşılayan binlerce çift ve eşyalarını yenileyecekler, stant açan firmaların önemli satışlar gerçekleştirmelerini sağladı. Şehir ve bölge ekonomisine, kendi sektöründe hareketlilik getirmeyi hedefleyen fuar, 4 gün boyunca önemli ticari bir hacim yarattı aynı zamanda tüm markalara, ürün, hizmet ve vizyonlarını on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı sundu.

dsc_2610.jpg

Stant Açan Firmalar Çok Memnun 
TÜYAP Samsun tarafından 3. kez organize edilmiş olan Samsun Ev’leniyoruz Fuarı, konut projeleri, mobilya, aksesuar, dekorasyon, züccaciye, gelinlik, damatlık, abiye kıyafet, çeyiz, halı, düğün organizasyonu, beyaz eşya, ev elektroniği sektörünü buluşturan bir platform olma başarısına ulaştı. Stant açan firmaların tamamına yakın gelecek yıl düzenlenecek 4. Ev’leniyoruz Fuarı’na katılacaklarını ve memnuniyetlerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.