SAMSUN EVİNDE BİR BAŞKA

TFF 1.lig de Samsunspor sahasında Tuzlasporu konuk etti.. Yılport Samsunspor, Tuzlaspor karşısındaki sahaya şu 11 ile çıktı; Nurullah Aslan, Erhan Kartal, Kerem Can Akyüz, Yalçın Kılınç, Erkam Reşmen, Ferhat Çulcuoğlu, Vukan Savicevic, İlyas Kubilay Yavuz, Guido Koçer, Burak Çalık, Nadir Çiftçi.

Samsunspor maça hızlı başladı. Oyunun ilk dakikasında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Kırmızı şimşekler maçın 16. Dakikasında Guido Koçerin enfes kafa golü ile mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu..

Bu golden sonra oyunun temposunu istediği gibi çıkaran ve düşüren Samsunspor da özellikle Nadir Çifci ve Nurullah Arslanın performansları gerçekten alkışı hak etti..

Karşılıklı ataklarla geçen kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor maçın ilk yarısını 1-0 önde kapadı..

Mücadelenin ikinci yarısında Samsunspor yine oyunun hakimi olan taraftı.. İleri uçta rakibine baskı yapan, orta sahadan rakibini oynatmayan Kırmızı şimşekler bir taraftanda ikinci golü arıyordu..

Karşılaşmanın 59. Dakikasında kornerden gelen topa iyi yükselen Yalçın Kılınç takımının ikinci golünü kaydederek Samsunspor’u 2-0 öne geçirdi.. Şimşekler bu golle rakibi karşısında iyice rahatladı.

Kalan dakikalarda oyunu rolantiye alan Samsunspor 90. Dakika sonunda sahadan 2-0 galip ayrıldı ve liderlik için yoluna emin adımlarla devam etti..

Samsunspor’un bu galibiyetiyle Tuzlaspor ligdeki ilk deplasman mağlubiyetini tattı.. Şimşekler bu 3 puanla 3. Sıraya yerleşti.. Bu takım her geçen hafta üzerine koymaya devam edecektir.. Puan sıralamasında üst sıralarda olan bir rakibinizi daha mağlup ettik..

Şimdi bu maçı unutup Balıkesirspor maçına kenetlenmeliyiz.. Her şey güzel olmaya başlıyor.. Hep destek tam destek.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR