SAMSUN DERBİSİNDE GOL SESİ YOK

SAMSUN DERBİSİNDE GOL SESİ YOK
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun Temsilcileri Termespor ve Ladik Belediyespor dün oynadığı karşılaşmada 0-0 berabere kaldı.

GÜMÜŞDAĞ TRİBÜNDEN İZLEDİ
Sarı Siyahlıların Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ Yeni Amasyaspor müsabakasında aldığı cezadan dolayı dün oynanan karşılaşmatı tribünden seyretmek zorunda kaldı. Samsun temsilcisi Termespor dün kendi evinde son zamanlarda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Teknik Direktör Ali Bilgici nezaretindeki Ladik Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Termespor oldu. Sarı Siyahlılar ard arda ataklar geliştirmesine rağmen, Ladik Belediyespor defansını aşamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİ TAKIMDA 1 PUANA RAZI OLDU
İkinci yarıya Samsun Temsilcisi 2 takımda galibiyet için çıktı. Ladik Belediyespor ikinci yarıya da kontra atak oymaya başladı. Turuncu Beyazlılar konuk olduğu Termespor defansını kontra ataklar ile bozarak kaleye etkili ataklar yapmasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı. Ladik Belediyespor'da Vehbi Bayraktar müsabakanın son dakikalarında kaleci ile baş başa kalmasına rağmen gol fırsatı değerlendiremedi. Yine bir kontra atak ile rakibi Termespor üstüne giden Ladik Belediyespor forvet oyuncusu Özcan ile kaleyi yokladı fakat top fileler ile buluşmadı ve maç 0-0 sona erdi. Ladik Belediyespor aldığı 1 puan ile 7'nci sırada yer alırken,  Termespor ise 12'nci sırada takıldı.Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.