SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'İN ANLAMLI KAMPANYASI SÜRÜYOR

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'İN ANLAMLI KAMPANYASI SÜRÜYOR
18 Mart'ta sona eren Zeytin Dalı Operasyonu ile teröristlerden temizlenen Afrin'de Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri göndermeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Samsun'dan gönderilen Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan posterleri, Afrin Bölgesi'nde Cinderesi ve Raju'da evleri, işyerleri ve araçları süslemeye devam ediyor. Bölgede görev yapan Mehmetçik'in yanı sıra ÖSO mensupları ve bölge halkı, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği bayrak ve posterlere büyük ilgi gösteriyor.

AFRİN'DE TÜRK BAYRAĞI VE ERDOĞAN SEVGİSİ

Türkiye'nin gücünü bir kez daha dünyaya gösterme fırsatını bulduğu Afrin'e bayrak ve poster gönderme kampanyasına devam ettiklerini açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Türkiye bu operasyon ile bir kez daha dosta düşmana, sınırlarımızda bir terörist devlet kurulmasına izin vermeyeceğini gösterdi. Ordumuz bizleri bir kere daha gururlandırdı. Bu kapsamda bölgeye gönderdiğimiz bayrağımıza ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın posterlerine, özellikle Türkmen soydaşlarımızın büyük ilgi göstermesi, bizleri ayrıca sevindirdi" dedi.

'NE KADAR GURUR DUYSAK AZ...'

Türkiye olarak dünyada 'mazlumların umudu' olmaya devam edeceklerini de vurgulayan Başkan Zihni Şahin, "Kurtuluş Mücadelesi'nin başladığı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'umuzun 'yerli ve milli anlayışa sahip Büyükşehir Belediyesi, üzerine düşen görevi yerine getirdi, getirmeye devam ediyor. Dünyanın gözünün çevrildiği Afrin'de Samsun'umuzdan gönderilen anlı şanlı bayraklarımızın dalgalanıyor olması, evlerin, araçların dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle donatılıyor olması, ne kadar anlamlı bir çalışmaya imza attığımızın da bir göstergesi. Ne kadar gurur duysak azdır" ifadelerini kullandı.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.