BÜYÜKŞEHİR’DEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremin ardından bölgeye iki tır yardım gönderdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Elazığ ve Malatya’yı vuran 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı. AFAD ile yapılan görüşmeler sonrasında kuru bakliyat, su ve ihtiyaç malzemelerin bulunduğu iki tır deprem bölgesindeki vatandaşlarının yarasını sarmak için yola çıktı. 

whatsapp-image-2020-01-26-at-14-11-36-1.jpeg

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
AFAD, Kızılay, Belediyeler Birliği, bakanlıklar ve diğer kamu kurumlarıyla sürekli irtibat halinde olan ve tırlar yüklenirken ekiplerden bilgi, alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tırlar doldukça biz göndermeye devam edeceğiz. Tüm çalışan arkadaşlara, teşkilatlara, ilçe belediyelerine çok teşekkür ediyorum. Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimizin acılarını hafifletmek yaralarını sarma noktasında biz de katkı vermek için faaliyetlerimiz devam edecek. Ben Malatya ve Elazığ belediye başkanlarımızı bizzat aradım. İhtiyaç olması halinde burada hazırlıklarımız tamamdı. Ama yeterli sayıda ekip olduğu için biz ekiplerimizi hazırda beklettik. Onların isteği ve bilgisi dahilinde kuru gıda ve ihtiyaç malzemesi noktasında destek vermek için tırlarımız direk AFAD’a teslim edilmek üzere yola çıktı” dedi.

whatsapp-image-2020-01-26-at-14-12-49.jpeg

DUYGULANDIRAN MEKTUP
Belediye binasına getirilen yardım paketlerinin içerisinde çıkan notun önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Göktürk yavrumuzun yazdığı mektup bizi çok duygulandırdı. Kendi mont ve kazağını deprem bölgesinde üşüdüğünü düşündüğü çocuklara göndermesi birbirimize ne kadar bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha göstermiştir” Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi’nin pazar günü de açık olduğunun altını çizen Başkan Demir,” Vatandaşlarımızdan gelecek yardımlar için çözüm merkezi’miz gece 24:00’de kadar açık kalacaktır” diye konuştu.

whatsapp-image-2020-01-26-at-14-11-37.jpeg

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.