SAMSUN BİR HAFTADA 3 ŞEHİT VERDİ!

SAMSUN BİR HAFTADA 3 ŞEHİT VERDİ!
Samsunlular, Bafralı erbaş Orçun Yılmaz ve Samsunlu Polis Memuru Oktay Uçar'ın şehit olmasının acısını yaşarken dün yeni bir şehit haberiyle uyandı.

 Samsun'dan ikinci şart görevi için geçen yıl Şırnak'a tayin olan Yılmaz Dikmen'in şehit olması tüm Samsun'u yasa boğdu. Son gelen şehit haberiyle birlikte Samsun'un son bir haftada verdiği şehit sayısı 3'e yükseldi.


HASTANEDE CAN VERDİ

Mardin Artuklu-Yeşilli karayolunda İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne ait devriye görevi yapan polis ekibini taşıyan aracın devrilmesi sonucu 2 polis yaralandı. Yaralılardan evli ve bir çocuk babası olan Samsun Bafralı Polis Memuru Oktay Uçar (28), kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Şehit Oktay Uçar’ın naaşı bugün askeri kargo uçağı ile memleketi Samsun’a getirildi.

SİVİL ARAÇ TAKLA ATTI

Muş-Bingöl karayolu üzerindeki Köykent mevkisinde, uzman erbaş Hüseyin Özdemir yönetimindeki 46 F 6343 plakalı hususi otomobilin takla atması sonucu sürücüyle birlikte Samsun Bafralı Piyade Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz (23) hayatını kaybetti.

SON ŞEHİT YILMAZ DİKMEN

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 12 yıldır görev yaparken geçen yıl ikinci şart görevi için Şırnak'a tayini çıkan evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Dikmen, dün Şırnak'ın Silopi ilçesinde zırhlı polis aracına yönelik teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit oldu. Eşi Reyhan Dikmen'in Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hemşire olarak görev yaptığı öğrenilen Yılmaz Dikmen'in Samsun'un Atakum Mimarsinan Mahallesi'nde ailesinin kaldığı eve acı haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından verilen acı haberin ardından şehidin ailesinin oturduğu apartmanın dışına Türk bayrağı asıldı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.