SAMSUN BARUTHANE ORTAOKULU BAHÇESİNDE ‘KAN VERME REKORU’ ETKİNLİĞİ

SAMSUN BARUTHANE ORTAOKULU BAHÇESİNDE ‘KAN VERME REKORU’ ETKİNLİĞİ
Baruthane Ortaokulu Yönetimi başta müdür Süleyman ÇİFTLİ başta olmak üzere, Samsun Kızılay Kan Merkezi, Okul Aile Birliği, öğrenci ve velilerin katkılarıyla ‘Kan Verme Rekoru’ etkinliği devam etmektedir.

Kan verme etkinliği sabah saat 08:30’da başladı ve akşama kadar devam edeceği belirtildi.

Okul Bahçesinde, okul müdürü Süleyman ÇİFTLİ  ve Türk Kızılay’ı Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar BAYRAM’la kısa bir röportaj yaptık.

Baruthane Ortaokulu Müdürü Süleyman ÇİFTLİ; “Burada çocuklarımızın başlattığı ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında kan bağışı etkinliği yapmaktayız. Günün ilk saatleri olmasına rağmen yoğun bir katılım olduğunu görüyorum. Burada bir kan verme rekoru bekliyoruz. Gördüğünüz gibi okulun bahçesini bir atölyeye çevirmiş durumdayız. Rekor kıracağımızı düşünüyorum” dedi.

Dr. Serdar BAYRAM ise konuşmasında; “Öncelikle okul müdürümüz Süleyman ÇİFTLİ’ye , kan bağışına katılan öğrence ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.  Biz bu kampanyayı 2005 yılında ‘Ulusal güvenli kan bağışı’ kampanyası ile başlattık. Bizim için en önemli olan gönüllü kan bağışı yapılabilmesini sağlamaktır.” dedi.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.