Samsun AK Parti İlçe Başkanları belli oldu

Samsun AK Parti İlçe Başkanları belli oldu
Samsun Ak Parti İl Başkanı hakan Karaduman yeni seçilen ilçe başkanlarını Twitterdan yaptı

Samsun Ak Parti İl Başkanı hakan Karaduman;

''Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Recep Dirican, Ladik İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Osman Atlı, Kavak İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Selahattin Alkan, Alaçam İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Mehmet Kurt, Vezirköprü İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Ahmet Günel, Yakakent İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Hakan Ay, İlkadım İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Kemalettin Gökçe, Ayvacık İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Hayri Ağırlar, Tekkeköy İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. İbrahim Semiz, Bafra İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler sonucunda Sn. Fatih Seven, 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum