SAMSUN AGD’DEN UÇURTMA ŞENLİĞİ...

SAMSUN AGD’DEN UÇURTMA ŞENLİĞİ...
Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Kadın kolları tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Uçurtma Şenliklerinin” altıncısı bu yıl Batıpark’ta büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Uçurtma Şenliklerinin” altıncısı bu yıl Batıpark’ta büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çok sayıda öğrenci ve ailenin katılımı ile gerçekleşen şenlikte çeşitli yarışmalar gerçekleştirilerek çocuklara hediyeler verildi. Etkinlik alanında tüm çocuklara uçurtmalar uçurarak gönüllerince eğlendiler.

Çocukların yarışmaları ve uçurtma uçurma anları renkli görüntülere yol açtı. Farklı yarışmalar düzenlenerek çocuklara yarışmalarda birinci, ikinci ve üçüncü olanlara madalya takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan AGD Samsun Şube Başkanı Şenol Altun şunları söyledi:

23 Nisan Çocuk bayramının 99.yıl dönümünde hem bahar pikniği hem de Uçurtma şenliği etkinliği ile Çocuklarımızın tarihi bir gün yaşamaları için böyle bir organizasyon düzenledik. “Çocuklar, bizim geleceğimizdir. Bir çocuğa yaraşan gülmesi ve oynaması iken bulunduğumuz çağda kan, gözyaşı ve ahlaksızlar çocukların etrafını sarmış durumda. Bizler istiyoruz ki bütün çocuklarımız mutlu ve huzurlu bir şekilde ve dinine bağlı yetişsin. İşte bugün de burada çocuklarımız için toplandık. Onların mutluluğu için bir araya geldik.” dedi.

dsc-0009.JPG

Anadolu Gençlik Derneği olarak her daim dile getirdiğimiz Projemiz insan, Muhatap kitlemiz Gençlik; Sevdamız Türkiye diyerek gece gündüz ç.alışmalarımız aşk ve heyecan ile yürütüyoruz.Çok sayıda çocuğun ve Samsun halkının katıldığı şenlik etkinliklerin ardından yapılan ikram ile sona erdirildi.

dsc-0171.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.