SAMSUN AGD’DE YAZ-ET FİNAL COŞKUSU

SAMSUN AGD’DE YAZ-ET FİNAL COŞKUSU
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tüm Türkiye’de 20 Haziran’da başlayan Yaz Etkinlikleri programını Samsun Şubesi olarak 10 ilçemizde 15 farklı noktada 680 öğrencinin katılımı ile Anaokulu-ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yoğun katılımı ile muhteşem bir final programı icra etti.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Samsun Şube Başkanı Şenol ALTUN, tarafından Yaz Etkinlikleri programı ile ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Anadolu Gençlik Derneği, her yıl tüm Türkiye’de Yaz tatili dolayısıyla Yaz Etkinlikleri programı organize ediyor.” Hem Eğlen Hem de öğren “ teması ile öğrencilerin farklı sosyal ve kültürel etkinlikler ile güzel bir tatil geçirmesi sağlanıyor.

Yaz Etkinlikleri Final Programı için bir araya gelen bu coşkulu kalabalık, Öğrencilerin heyecanı, Velilerin mutlulukları göz önüne alınınca yorgunluğumuz da yoğunluğumuz da kalmıyor. Bugün burada 5 hafta boyunca Kur’anı Kerim,Siyeri Nebi,İlmihal ,Adabı Muaşaret ,Hadis ,Ezgi Ve marşlar ile dolu dolu bir program sunan çocuklarımıza vce öğretmenlerimize Teşekkür ederim.

Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir neslin inşası için bir gencin daha yüreğine dokunmak için 17 ilçe nezdinde çalışma yapan Samsun AGD, Yaz Etkinlikleri programı ile hem öğrencileri hem de velileri mutlu etti.

Bizler, Anadolu Gençlik Derneği müntesipleri olarak her daim ilke edindiğimiz

Şehit Genel Başkanımız Adnan Demirtürk ‘ün ifadesiyle

1 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz,

10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz,

100 yıl sonrasını düşünüyorsanız; Çağ kapatıp çağ açmak istiyorsanız bir insan yetiştiriniz, Bir Genç yetiştiriniz düsturu ile hareket ediyoruz.

Yaz Etkinliklerine katılan öğrencilerimiz okullar açıldıktan sonra ise Kâşif grupları olarak etkinliklerine haftalık olarak devam ediyor. Okul boyunca hem derslerine takviye kurslarımız hem de sosyal kültürel sportif faaliyetler ile öğrencimizi yalnız bırakmıyoruz.

Genç, Farsça da hazine demektir. Cevherdir. Bu cevheri en güzel şekilde işleyip memlekete sevdalısı olarak hizmet etmesi ve bir yaşam sürmesi yegâne gayemizdir. Bu vesile ile Yaz etkinliklerine katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve 2022/2023 dönem eğitim öğretim süreçlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Program sonunda öğrencilere Katılım Belgesi; Öğretmenlere Teşekkür belgesi verildi. Hatıra Fotoğrafı ile program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.