Samsun AGD’de Bayrak Değişimi

Samsun AGD’de Bayrak Değişimi
Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulunda; Teşkilat Başkanlığı –Şube Başkan Yardımcısı- görevinde Bayrak Değişimi yaşandı. Şube Başkanlığından yapılan açıklama da Başkan Şenol ALTUN şunları söyledi:

İyinin, doğrunun, güzelin, adil ve faydalı olanın hâkim olması gece gündüz gayret eden; Her Genç yarın demek düsturunu kendine şiar edinin Anadolu Gençlik Derneğinde her görev önemlidir. Her görev, yarın ruzi mahşerde Güç ve kudret sahibi Cenab-ı Allh’a hesap vereceğimizi bilerek yapılır.

  Uzun bir zamandır Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten İdris Yüce kardeşimin görevinde değişikliğe gittik.Üç yıla yakın bir zamandır 17 ilçemizde teşkilatlanma noktasında gayret gösteren ve canhıraş bir şekilde Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Eğitimci İdris YÜCE bu görevden alınarak yerine Eğitimci-Öğretmen Mehmet DURNAOĞLU getirildi.

Haftalık Şube Toplantısında Devir-Teslim töreni gerçekleştirilirken duygularını ifade eden Teşkilat eski Başkanı İdris Yüce şunları ifade etti:

Şehit MGV Genel Başkanı Adnan DEMİRTÜK’ün diliyle, "Arkadaşlar! İhlâsla çalışalım. İhlâs; dünya yansa içinde bir kalbur samanı bulunmamaktır. Yılmaz, yorulmaz, yıkılmaz bir gayretle çalışalım. Yorgunluk, bıkkınlık, ümitsizlik, karamsarlık, kırgınlık, küskünlük, dargınlık sözcüklerini bir paçavra gibi hayatımızdan söküp atalım. Az Topluluğunun Sırrını Bilelim. Sevginin galip gelmesi için çalışan insan; yani Adam gibi Adam olalım..."düsturu ile koşuşturduk. Hamdolsun Görevimizi hakkıyla ifa etmenin gönül rahatlığı ile Bayrak değişimini yapabiliriz dedi.

Bu bir bayrak yarışıdır. Rabbim, Mehmet Durnaoğlu kardeşime kolaylık ihsan etsin. Bu duygu ve düşünceler ile 17 ilçe de yapmış olduğumuz çalışmalarda bize destek veren herkese yürekten teşekkür ederim, dedi.

Şube Başkanı Şenol Altun her iki Başkanı da tebrik eder; Toplantıyı sona erdirdi. Her iki Başkana da Plaket takdimi yapılarak hatıra fotoğrafı çektirildi. Süheyla BÜYÜKKAL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.