SAMSUN 3. GIDA FUARI YARIN KAPILARINI AÇIYOR

SAMSUN 3. GIDA FUARI YARIN KAPILARINI AÇIYOR
Samsun Gıda 2018 3. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 22 - 25 Kasım 2018 tarihlerinde gıda profesyonellerini TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS), Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Karadeniz Perakendeciler Birliği (KARADENİZ PERDER), Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD), Karadeniz Aşçılar ve Turizm Birliği (KATBİR)’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun Gıda 2018 3. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 22 - 25 Kasım 2018 tarihlerinde gıda profesyonellerini TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor. 

Hedef Yeni Pazarlar
TÜYAP Samsun, fuarcılık alanında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ev'leniyoruz, Kitap, Mobilya, İnşaat ve Tarım Fuarlarının ardından TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Samsun Gıda Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. 22-25 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan Fuarda sektörün önde gelen firmaları tek bir çatı altında buluşacak. Fuarın gıda sektörüne önemli katkılarda bulunması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması planlanıyor. Katılımın ücretsiz olacağı Fuara ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yurtiçi ve Yurtdışından Yoğun İlgi
TÜYAP yurt dışı ofislerinin desteğiyle İran, Azerbaycan ve Gürcistan'dan; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Rusya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve Suudi Arabistan' dan  alım heyetlerini fuarda ağırlamaya hazırlanıyor. Ülkemizde sektörün önde gelen söz konusu iş adamlarını katılımcı firmalar ile görüştürerek bölge ihracatına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. 22 farklı ilden gelecek Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Karadeniz Aşçılar ve Turizmciler Birliği (KATBİR) üyesi aşçılar tarafından fuar süresince her gün farklı bir Karadeniz ilinin özel lezzetleri, fuar alanında oluşturulan ‘Gastronomi Mutfağı Özel Alanı’nda' ilgililer ile buluşacak. 

EDT ve HORECA Fuarı
Samsun 3. Gıda Fuarı, Karadeniz Bölgesi'ndeki gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, fuarda ev dışı tüketim grupları, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri, oteller, yerel marketler ve toplu tüketim yapan her türlü kuruluşun yöneticilerini sektördeki yenilikleri takip etmeleri amacıyla katılımcı firmalarla buluşturuyor. Endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları ve hijyen ekipmanları satışını gerçekleştiren firmalar da fuarda yer alıyor. Bu da Samsun Gıda Fuarı’nın profesyonel bir ihtisas fuarı olduğunu gösteriyor.

Madalyalı Aşçılar Fuarda Olacak
Gıda Fuarı’nda ayrıca madalyalı aşçılar, genç aşçılara workshoplar düzenleyecek. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçı başları ve Aşçılar Federasyonu da fuarda yer alacak. Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Samsun 3. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 22 - 24 Kasım tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 25 Kasım Pazar günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. 

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.